Nevi
0
Nieuws

Terugblik NEVI Noord on Tour

Nieuws 16 november 2016

Het jubileumjaar werd in Noord Nederland groots opgepakt.

In de maanden september, oktober en november hebben we een fantastische NEVI Noord on Tour mogen beleven en waren we te gast bij geweldige organisaties in het noorden van Nederland. Deze organisaties gaven een rondleiding door hun organisatie en de thema's van NEVI 60 jaar werden besproken. De thema's waren waardecreatie, risicomanagement, kostenmanagement, innovatie en maatschappelijk verantwoord ondernemen.
Zowel studenten van de Hanzehogeschool als NEVI Noord leden, konden bijeenkomsten bijwonen op deze verschillende plaatsten en in kleine deelnemersgroepen van circa 20 tot 30 personen.


We hebben hiermee heel hard gewerkt aan het bereiken van de gestelde doelen van dit evenement, te weten:
- Het samenbrengen van de ervaren NEVI Noord leden op hun werklocatie met studenten van de minor Inkoopmanagement om en zodoende bestaande en nieuwe inkoopkennis met elkaar te delen.
- Het inkoopvak naar een nog hoger niveau tillen
- De studenten iets leren over het inkoopvak
- Exposure creëren voor NEVI (Noord)
- De aansluiting van het onderwijs en het werkveld verder verbeteren
- En (nieuw) inkooptalent binden aan de Noordelijke regio.


We hebben NEVI Noord on Tour spetterend afgesloten bij de Rijksuniversiteit Groningen met presentaties van Rob Beukeboom, inkoop directeur bij Alliander, prof. Ruud Teunter, onderzoeker bij de Rijksuniversiteit Groningen en een prachtige collegetour met Philip Freriks en Epke Zonderland.


Foto's van deze bijeenkomst zijn te vinden op de Facebookpagina NEVI Kring Noord Nederland


Bekijk ook de live uitzendingen terug op Periscope:


1, 2 en 3


Via deze weg wil het bestuur van NEVI Kring Noord Nederland alle organisaties die hebben meegewerkt aan deze succesvolle NEVI Noord on Tour hartelijk bedanken.Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen