Nevi
0
Nieuws

Studenten Jouke Harmsma en Bart Linthorst winnen NEVI Purchase Promise Award

Nieuws 15 april 2016

Tijdens het 11de Hanze Inkoopseminar werd opnieuw de NEVI Purchase Promise Award uitgereikt.

Tijdens het 11de Hanze Inkoopseminar werd opnieuw de NEVI Purchase Promise Award uitgereikt. De studenten die deelnemen aan de minor inkoopmanagement, een programma waarbij een half jaar extra aandacht wordt besteed aan het vak inkoop, dingen mee naar deze prijs. Daarvoor worden drie genomineerde rapporten van praktijkopdrachten beoordeeld door een deskundige vakjury.

 


Volgens de jury hebben Jouke en Bart veel werk verzet door twee opdrachten voor de gemeente Groningen uit te voeren. Het onderzoek naar de mate waarin de inkoopuitgaven van de gemeente bij bedrijven in de regio terecht komt, geeft veel inzicht in de mate waarin het MKB een kans krijgt op opdrachten. Bovendien is het belangrijke informatie voor het vervolg van het onderzoek Maatschappelijke Toegevoegde Waarde voor Stad&Regio van het Inkoop Platform Groningen en Lectoraat Inkoopmanagement.


 


Daarnaast hebben ze de bouwstenen aangereikt voor het ontwikkelen van een specifieke inkoop toolbox voor de aanbesteders/contractmanagers van de gemeente.


 


De opdrachten zijn met veel energie en toewijding uitgevoerd en de resultaten zijn van groot belang voor de inkooppraktijk van de gemeente Groningen.


 


Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen