Nevi
0
Nieuws

Sourcing Value in theorie en in de praktijk

Nieuws 16 december 2016

Kring Zuid presenteerde op maandag 14 november een avond met procurement experts die Value Sourcing in de genen hebben. Zij deelden hun kennis over de theorie achter Value Sourcing met sprekende praktijkvoorbeelden. In Eindhoven spraken 4 sprekers over het thema Value Sourcing.

Kring Zuid presenteerde op maandag 14 november een avond met procurement experts die Value Sourcing in de genen hebben. Zij deelden hun kennis over de theorie achter Value Sourcing met sprekende praktijkvoorbeelden. In Eindhoven spraken 4 sprekers over het thema Vlaure Sourcing.
Fred Westerveld (Value Sourcing B.V.): Aan de hand van een praktijkvoorbeeld vertelde hij het verhaal van de ontwikkeling van Value Sourcing tot wat het nu is: toevoegen van meer waarde in de keten door samenwerking tussen uitbesteders en toeleveranciers,  de essentiële rol van de inkoper daarbij en de alignment met de business.


Danielle Brons MSc (brandXtension BV): Danielle presenteerde de resultaten van haar onderzoek naar de werking van een high tech netwerk, vanuit het perspectief van de toeleveranciers. Ook ging zij in op de kritische succesfactoren in een innovatief ecosysteem. 19:45 – 20:15


John Blankendaal (Managing Director Brainport Industries): Hij vertelde over het ondernemend samenwerken. Toeleveranciers hebben zich ontwikkeld van capaciteitsleveranciers tot technologiepartners.


Gert van der Heijden (Senior Director @ 4C Associates, Executive Editor @ Spendmatters.nl): Iedereen spreekt over waardecreatie door inkoop, maar wat is het nu eigenlijk? Waardecreatie en de perceptie ervan verschilt per branche, maar dat wil niet zeggen dat het niet meetbaar kan zijn. Aan de hand van diverse sectoren zijn kostenverlaging en waardecdreatie door Gert besproken.


Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen