Nevi
0
Nieuws

Richard Engelfriet nodigt u graag uit voor het seminar Inkopers tegen Kanker: Opportunity Management voor Inkopers

Nieuws 15 april 2016

De bekende spreker, trainer, columnist en Richard Engelfriet is op 21 mei de dagvoozitter van het seminar Inkopers tegen Kanker: Opportunity Management voor Inkopers. Bekijk hier zijn persoonlijke uitnodiging voor dit seminar:

De bekende spreker, trainer, columnist en Richard Engelfriet is op 21 mei de dagvoozitter van het seminar Inkopers tegen Kanker: Opportunity Management voor Inkopers.


 


Bekijk hier zijn persoonlijke uitnodiging voor dit seminar: 


 


Na het geslaagde debuut in 2012 van het team Inkopers tegen Kanker (ITK) bij de Alpe d’HuZes met een ingezameld bedrag van meer dan € 68.000, krijgt het team dit jaar ondersteuning van NEVI en NEVI kring Oost-Nederland om dit bedrag te overtreffen. Niet alleen met het organiseren van een jaarlijks terugkerend kwalitatief hoogwaardig seminar en een aantal andere acties, maar vanaf nu ook met permanente aandacht op de NEVI-site. Het doel? Van kanker een chronische ziekte in plaats van een dodelijke ziekte maken.

 

 

Seminar Inkopers tegen Kanker op 21 mei

Met deze insteek en achtergrond wordt dit jaar voor de 2e keer het seminar van Inkopers tegen Kanker georganiseerd. Op 21 mei zal dit plaatsvinden op Nationaal Sportcentrum Papendal. Onder leiding van dagvoorzitter Richard Engelfriet zullen Bart Vos (professor), Alexander Arsath Ro’is (ex CPO Heineken), Jaap Bressers (sit down comedian), Coen van Veenendaal (oprichter Alpe d’HuZes), Frank Oort (CPO Van Gansewinkel) en Jos Burgers (Nederlands best verkopende managementboeken auteur) vanuit verschillende invalshoeken aandacht schenken aan de kansen die er in tijden van crisis voor inkopers zeker aanwezig zijn. Daarbij zal er op de manier van College Tour veel interactie plaatsvinden met de sprekers.

 

 


Schrijf nu in

Meld u zich nu aan voor een inspirerend, uitdagend en zeer bijzonder programma via www.nevi.nl/inkopers-tegen-kanker. De deelnemers van vorig jaar waren unaniem van mening dat zij iets unieks hadden meegemaakt. Help team Inkopers tegen Kanker en steun de strijd tegen kanker. Alle sprekers doen dat ook want zij werken belangeloos mee. Het inschrijfgeld gaat ook dit jaar weer voor de volle 100% naar het goede doel.


Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen