Nevi
0
Nieuws

Resultaten Contractmanagementdag: de kracht van organiseren beschikbaar

Nieuws 15 april 2016

Er is een kennisboekje tot stand gekomen op basis van het onderzoek dat voorafgaand aan de Contractmanagementdag is verricht en de kennisuitwisseling op de dag zelf. Contractmanagement is nauw verweven met het inkoopproces en de rol van professioneel opdrachtgever. Het is dus logisch dat NEVI structureel aandacht besteedt aan dit onderwerp.

Er is een kennisboekje tot stand gekomen op basis van het onderzoek dat voorafgaand aan de Contractmanagementdag is verricht en de kennisuitwisseling op de dag zelf. Contractmanagement is nauw verweven met het inkoopproces en de rol van professioneel opdrachtgever. Het is dus logisch dat NEVI structureel aandacht besteedt aan dit onderwerp. Gezien de ontwikkeling van contractmanagement en de vraag van onze leden heeft NEVI daarom samen met CRICS de Contractmanagementdag opgezet om contractmanagers in hun kennisuitwisseling te ondersteunen. Tevens zal NEVI in de toekomst een leerlijn contractmanagement opzetten. In 2014 vindt de tweede Contractmanagementdag plaats, en wel op 13 maart. Opnieuw houden wij dan met een onderzoek onder de deelnemers de vinger aan de pols. Zo krijgen we een indruk van de ontwikkeling die contractmanagement in Nederland doormaakt.


 


Klik hier voor het kennisboekje Contractmanagement


 


Ontvang het boek Contract- en Leveranciersmanagement bij aanmelding voor de training


Schrijft u zich de komende weken in voor onze tweedaagse training Contract- en Leveranciersmanagement (starten op 18 en 19 juni of 8 en 9 oktober), dan ontvangt u hierbij gratis een boek over contractmanagement. Let op! Dit geldt voor de eerste 25 inschrijvingen. Op = op.


 


Meer informatie en AANMELDEN


 


 


Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen