Nevi
0
Nieuws

Onderzoek naar strategische inkoopvaardigheden

Nieuws 15 april 2016

Ruim honderd organisaties hielpen met het onderzoek naar strategische inkoop vaardigheden van de Radboud University Nijmegen. Het onderzoek heeft al inzicht gegeven in supply structuren, leveranciers controle, lengte en frequentie van leveranciers relaties, effectieve communicatie, leveranciers selectie en evaluatie.

Ruim honderd organisaties hielpen met het onderzoek naar strategische inkoop vaardigheden van de Radboud University Nijmegen. Het onderzoek heeft al inzicht gegeven in supply structuren, leveranciers controle, lengte en frequentie van leveranciers relaties, effectieve communicatie, leveranciers selectie en evaluatie. Maar ook het effect van deze aspecten op operational performance van een organisatie.


Toch streeft dit onderzoek er naar om meer aspecten van strategische inkoop vaardigheden te definiëren. Daarom is de hulp van inkoopprofessionals zoals u zeer gewenst. Dus daarom wil ik inkoop professionals, die de enquête nog niet hebben ingevuld, vragen de enquête in te vullen en daarmee een bijdrage te leveren naar het valideren van strategische inkoop vaardigheden. De enquête kan anoniem worden ingevuld en neemt ongeveer 8 minuten van uw tijd in beslag.


Deelnemen kan via: http://fmru.qualtrics.com/SE/?SID=SV_8kNouu2a5K3TJXf


 


Bram Adriaans


Radboud University Nijmegen


Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen