Nevi
0
Nieuws

Onderzoek naar inkoopsamenwerking in Nederlandse ziekenhuizen

Nieuws 15 april 2016

Beste inkoop collega, Ik heb je expertise en ervaring hard nodig! En wel voor mijn onderzoek naar inkoopsamenwerking in Nederlandse ziekenhuizen, dat ik heb opgezet met dr. Kees Gelderman van de Open Universiteit. We zoeken vooral antwoord op de vraag welke factoren bepalend zijn voor het succes van de samenwerking.

Beste inkoop collega,


 


Ik heb je expertise en ervaring hard nodig! En wel voor mijn onderzoek naar inkoopsamenwerking in Nederlandse ziekenhuizen, dat ik heb opgezet met dr. Kees Gelderman van de Open Universiteit. We zoeken vooral antwoord op de vraag welke factoren bepalend zijn voor het succes van de samenwerking.


 


Inkoopsamenwerking tussen ziekenhuizen kan betrekking hebben op het delen van inkoopvolume en/of het delen van middelen (‘resources’) teneinde voordelen te behalen.


 


Ben je als inkoper werkzaam in een ziekenhuis en heb je ervaring met een samenwerkingsverband, dan ben je van harte uitgenodigd om onderstaande vragenlijst in te vullen. Dat kost ongeveer 10 minuten. Natuurlijk worden alle gegevens absoluut confidentieel  behandeld en geanonimiseerd verwerkt.


 


Als bedankje voor je deelname, ontvang je in ieder geval de samenvatting  en conclusies van het onderzoek.
En ik beloof voor elke goed ingevulde en geldige enquête  € 5,- te doneren aan CliniClowns.

 

Om betrouwbare conclusies te trekken is het erg belangrijk dat veel inkopers de vragenlijst invullen. Daarom willen we je ook vragen om deze uitnodiging te forwarden naar collega’s, (ex-)inkopers in een ziekenhuis met ervaring op het gebied van inkoopsamenwerking.


Hier vind je de link naar de enquête


 


Alvast heel erg bedankt voor de medewerking, voor vragen of opmerkingen kun je me altijd mailen of bellen.


 


Met vriendelijke groet,


 


Jelle de Jonge

Hoofd Logistiek & Inkoop

Ziekenhuis Nij Smellinghe Drachten &  Zorggroep Pasana Dokkum a.i.

Tel: 06-81193583


 


PS Het is ook mogelijk om de enquête meerdere keren in te vullen, 1 x voor elk inkoop samenwerkingsverband waar je ervaring mee hebt.


Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen