Nevi
0
Nieuws

Onderzoek naar het gebruik van electronic reverse auctions

Nieuws 15 april 2016

Geachte Sourcing/Procurement Professionals, Momenteel doen wij onderzoek namens de Erasmus Universiteit Rotterdam en enkele e-procurement services providers naar het gebruik van electronic reverse auctions. Het doel van dit onderzoek is om ervaringen van inkopers in kaart te brengen die gebruik hebben gemaakt van B2B electronic reverse auctions.

Geachte Sourcing/Procurement Professionals,


 


Momenteel doen wij onderzoek namens de Erasmus Universiteit Rotterdam en enkele e-procurement services providers naar het gebruik van electronic reverse auctions. Het doel van dit onderzoek is om ervaringen van inkopers in kaart te brengen die gebruik hebben gemaakt van B2B electronic reverse auctions. Onderzoek wordt gedaan vanuit het perspectief van de inkoper in een B2B reverse auctions. Het perspectief van de kant van de leverancier wordt derhalve niet belicht.


 


Belangrijker, dit onderzoek helpt u als inkoper om te bepalen wanneer het geschikt is om een reverse auction te gebruiken voor het sourcen van bepaalde benodigdheden.


 


Bent u een sourcing/procurement professional en heeft u in het verleden een reverse auction gebruikt voor het inkopen van goederen en/of diensten? Dan zou ik u graag willen vragen om onderstaande vragenlijst via de link in te vullen. Uw participatie wordt erg op prijs gesteld.


 


https://qtrial2014.az1.qualtrics.com/SE/?SID=SV_4SKWQFOtrTFchP7


 


Het invullen van de vragenlijst neemt ongeveer 10 minuten van uw tijd in beslag. De verzamelde gegevens zullen niet voor andere doeleinden gebruikt worden dan dit onderzoek en zijn bovendien volstrekt vertrouwelijk. Enkel samengevoegde data zal geanalyseerd en gerapporteerd worden. Indien u daar behoefte aan heeft, zullen wij de onderzoeksresultaten met u delen.


 


Respondenten die de vragenlijst volledig hebben ingevuld, maken kans op een waardebon van 20 euro van bol.com. (www.bol.com)


 


Bij voorbaat dank,


 


Voor meer informatie kunt u bellen naar +31621899532 of mailen naar vermeerguido@gmail.com


 


 


Met vriendelijke groet,


 


Guido Vermeer


 


 


Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen