Nevi
0
Nieuws

Nomineer uw inkooptalent(en) voor de Young Talent Award

Nieuws 15 april 2016

Wie volgt Carlijn Totté van Vanderlande op?Iedere organisatie heeft ze. Inkooptalenten die een grote bijdrage hebben in het succes van de organisatie. Ken jij jonge collega’s die inkoop op de kaart zetten? Wil jij ze belonen voor hun toegevoegde waarde? En hun ontwikkeling verder stimuleren? Nomineer ze dan voor de Young Talent Award 2012-2013.


Wie volgt Carlijn Totté van Vanderlande op?
Iedere organisatie heeft ze. Inkooptalenten die een grote bijdrage hebben in het succes van de organisatie. Ken jij jonge collega’s die inkoop op de kaart zetten? Wil jij ze belonen voor hun toegevoegde waarde? En hun ontwikkeling verder stimuleren? Nomineer ze dan voor de Young Talent Award 2012-2013. Een leuke en leerzame ervaring voor inkooptalenten (

 


Tot 5 Oktober 2012 bestaat de mogelijkheid om jouw Young Talent(s) te nomineren voor de Young Talent Award 2011-2012. Deze wordt uitgereikt tijdens het 3e Internationale Supply Management Congress op 29 en 30 november in de RAI te Amsterdam.


Alle aanmelders van de uiteindelijk (max.) 8 genomineerde Young Talents krijgen een gratis kaart voor het Internationale Supply Management Congress.


 


BOOST-programma voor Young Talents
De Young Talent Award is meer dan alleen een prijs. Het voortraject is gericht op de ontwikkeling van jonge inkooptalenten. Uit alle genomineerden krijgen maximaal 8 jonge inkooptalenten een BOOST-programma aangeboden. Naast dat zij zelf een uitgebreide CV en een Two-pager moeten aanleveren krijgen zij daar ook het nodige voor terug. Alle 8 Young Talents krijgen een persoonlijke gedragstest met uitwerking aangeboden en een pre-event. Na het pre-event worden direct de 3 genomineerden voor de Young Talent Award bekend gemaakt. Deze 3 genomineerden krijgen dan nog persoonlijke coaching aangeboden en er zal een interview met de leidinggevende plaatsvinden. Op 29 november wordt dan bekend gemaakt wie de titel Young Talent heeft gewonnen. Naast het BOOST-programma krijgt de winnaar ook nog eens een NEVI-opleidingscheque t.w.v. 2.500 euro!


 Criteria


De Young Talents worden beoordeeld aan de hand van de volgende criteria (inhoud, gedrag en persoon):


-      Visie op het inkoopvak en Aantoonbare resultaten,


-      Ondernemend, Analytisch vermogen en Verbindend vermogen,


-      Ontwikkelingspotentieel en impact 


YOUNG TALENT AWARD is een initiatief van ADC Performance Improvement en NEVI
De jury van de Young Talent Award 2011 bestaat uit Frank Steller (NS, voorzitter), Carlijn Totté (Vanderlande, Young Talent 2011), Jacqueline van Overbeeke (Ddus), Marrit Akkerman (ADC Performance Improvement), Richard Holman (Accent Inkoopadvies, bestuurslid CPD) en Achraf Talhaoui (Qando, bestuurslid YPP).Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen