Nevi
0
Nieuws

NEVI werkt mee aan professionalisering inkoopfunctie Nederlandse politie

Nieuws 15 april 2016

In september 2011 is binnen de Nederlandse politie een In-house trainingstraject door NEVI van start gegaan. Het traject bestaat uit diverse modules die elk een aantal maal met nieuwe leerlingen wordt herhaald. Het In-house Trainingtraject van NEVI is opgezet om verdere professionalisering van de inkoopfunctie binnen de Nederlandse politie te bewerkstelligen.

In september 2011 is binnen de Nederlandse politie een In-house trainingstraject door NEVI van start gegaan. Het traject bestaat uit diverse modules die elk een aantal maal met nieuwe leerlingen wordt herhaald.


 


Het In-house Trainingtraject van NEVI is opgezet om verdere professionalisering van de inkoopfunctie binnen de Nederlandse politie te bewerkstelligen. Het gehele traject duurt vier jaar en bestaat uit leerlijnen voor Category Management en trainingen op het gebied van Commodity Management en Sourcing Methodologie. John Weinstock, Kennismanager en Trainer NEVI, begeleidt dit traject op inspirerende wijze. Het initiatief voor deze kwaliteitsslag is in 2010 genomen door Elma Maris, Unitmanager Expertisecentrum Inkoop van de voorziening tot samenwerking Politie Nederland. Dit deed zij in samenwerking met een aantal belangrijke stakeholders binnen de Nederlandse politie.


 


De eerste successen
De eerste lichting van de Leerlijn Category Management is woensdag 11 januari in Den Haag succesvol afgerond met een certificaatuitreiking. Hierbij waren belangrijke stakeholders en belanghebbenden vanuit de Nederlandse politie aanwezig. De eerste trainingen voor Sourcing Methodologie en Commodity Management  worden nog voor de zomer afgerond met een eindpresentatie van de deelnemers


 


Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren