Nevi
0
Nieuws

NEVI Research Stichting kondigt voor 2014 een nieuwe tender aan voor inkooponderzoek

Nieuws 15 april 2016

Begin 2014 start de nieuwe tenderronde voor inkooponderzoek door NRS. De tenderronde in 2010 was succesvol met twee grote inkooponderzoeken (Dienstentriades en Partnerships in zorginkoop) en een kleiner onderzoek (Sustainability & Inovativeness). De tweede tenderronde is vergelijkbaar van opzet.

Begin 2014 start de nieuwe tenderronde voor inkooponderzoek door NRS. De tenderronde in 2010 was succesvol met twee grote inkooponderzoeken (Dienstentriades en Partnerships in zorginkoop) en een kleiner onderzoek (Sustainability & Inovativeness).


 


De tweede tenderronde is vergelijkbaar van opzet. Aanvragen van financiering via de tenderronde is voor iedereen in affiliatie met hogeschool en/of universiteit mogelijk. Van de indienende teams wordt verwacht de resultaten/opbrengsten van het onderzoek proactief bij NEVI en haar leden over het voetlicht te brengen. Een duidelijke praktische toepassing of valorisatie van het voorgestelde in NEVI producten en diensten is een voorwaarde. De criteria aan het onderzoek worden beschreven in de tenderdocumentatie hieronder aan deze bladzijde te downloaden.


 


In de tender van 2014 vragen we specifiek aandacht voor kortlopende projecten met de nadruk op de praktische toepasbaarheid van onderzoek. Het kan gaan om een klein onderzoeksproject maar bijvoorbeeld ook om de vertaalslag van wetenschap naar een populaire publicatie voor NEVI leden.


Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen