Nevi
0
Nieuws

NEVI Purchase Promise Award voor Jantsje Elzinga en Baukje Renkema

Nieuws 15 april 2016

Donderdag 29 januari presenteerden drie studentenkoppels de resultaten van hun praktijkopdracht tijdens het Hanze Inkoopseminar.

Donderdag 29 januari presenteerden drie studentenkoppels de resultaten van hun praktijkopdracht tijdens het Hanze Inkoopseminar.


 


Een jury bestaande uit Harjan Kuipers (voorzitter NEVI Kring Noord), Walter van der Es (docent FM aan de Haagse Hogeschool), Geoffrey Hagelaar (Lector Supply Chain Management aan de Hogeschool Windesheim) en voorzitter van de jury Gert Walhof? (lector Inkoopmanagement aan de Hanzehogeschool Groningen) besloot de prijs toe te kennen aan Jantsje Elzinga en Baukje Renkema.


 


In het kader van de minor Inkoopmanagement voerden Jantsje en Baukje een praktijkopdracht uit bij de branche-organisatie van goede doelen, VFI. Hun rapport 'Samen voor de kwaliteit van samenleven, een stappenplan voor categoriemanagement bij VFI' maakt duidelijk waarom inkoopsamenwerking niet vanzelf tot resultaat leidt en waar de valkuilen zitten. De jury geeft in hun beoordeling verder aan dat Jantsje en Baukje een stappenplan hebben ontworpen waar de VFI zo mee aan de slag kan en dat ze de hele keten tussen leden, VFI en leveranciers hebben meegenomen in de beschouwingen.


 


Uit handen van Harjan Kuipers ontvingen Jantsje en Baukje een NEVI opleidingscheque t.w.v. € 500,-


 


Van harte gefeliciteerd Jantsje en Baukje!


 Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen