Nevi
0
Nieuws

NEVI Purchase Promise Award gewonnen door Matthieu Lauer en Marco van der Honing

Nieuws 15 april 2016

Matthieu Lauer en Marco van der Honing (4de jaar studenten Management Economie en Recht) hebben tijdens het Hanze Inkoopseminar op 31 januari jl. de NEVI Purchase Promise Award gewonnen.

Matthieu Lauer en Marco van der Honing (4de jaar studenten Management Economie en Recht) hebben tijdens het Hanze Inkoopseminar op 31 januari jl. de NEVI Purchase Promise Award gewonnen.


 


In het kader van de praktijkopdracht van de minor inkoopmanagement aan de Hanzehogeschool Groningen  deden Matthieu en Marco onderzoek voor het Inkoopplatform Groningen (IPG). Ze waren gevraagd om te onderzoeken in hoeverre de spend van de organisaties binnen het IPG bij het midden- en kleinbedrijf terecht komt en hoe het IPG haar inkoop-samenwerkingsformule de komende jaren verder kan ontwikkelen.


 


winnaars Purchase Promise Award 2013De jury beoordeelde het rapport naar aanleiding van het onderzoek met de eerste prijs. Enige passages uit het juryrapport: relevante inkoopthema’s, mooie aanknooppunten voor het ontwikkelen van (inkoop)beleid, mooie onderzoeksopzet en “bij het lezen van het rapport zie je de young procurement professional aan het werk”. De jury bestond uit Erik Kroeze (bestuurslid NEVI Kring Noord, Walter van de Es (docent inkoopmanagement Haagse Hogeschool, Geoffrey Hagelaar (lector supply management Hogeschool Windesheim) en Gert Walhof (lector inkoopmanagement Hanzehogeschool Groningen).


 


De prijs werd uitgereikt tijdens het Hanze Inkoopseminar op 31 januari 2013 door Marliese Gevers, voorzitter van de NEVI Kring Noord Nederland. De competitie voor de NEVI Purchase Promise Award wordt in samenwerking door de NEVI Kring Noord Nederland en het Instituut voor Facility Management van de Hanzehogeschool Groningen georganiseerd. Deelnemers zijn de studenten die de minor inkoopmanagement volgen.


 


Meer informatie over het Hanze Inkoopseminar of over de minor inkoopmanagement aan de Hanzehogeschool Groningen kunt u krijgen bij de heer Marius van der Woude (m.van.der.woude@pl.hanze.nl).


 


Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen