Nevi
0
Nieuws

NEVI op eerste landelijk Seminar Inkoop veiligheidsregio's

Nieuws 15 april 2016

Met 135 inkopers, juristen, projectleiders en andere medewerkers die regelmatig betrokken zijn bij inkooptrajecten was de opkomst op 12 februari op het eerste landelijke seminar over het inkoopvak bij veiligheidsregio’s een groot succes.

Met 135 inkopers, juristen, projectleiders en andere medewerkers die regelmatig betrokken zijn bij inkooptrajecten was de opkomst op 12 februari op het eerste landelijke seminar over het inkoopvak bij veiligheidsregio’s een groot succes. Het aanbod voor de deelnemers was zeer divers: workshops over basisrichtlijnen voor inkoop tot jurisprudentie en van adviesvaardigheden tot de voor- en nadelen van testdagen door Abe Goldman (van NEVI).


 


Plenair kwam het onderwerp Integriteit aan de orde. Wim Nieland, directeur publiek Aeves, vertelde over zijn integriteitsonderzoek onder inkopers bij de overheid. Samen met Karin Ingelse, directeur Integriteit.nl legden zij een aantal voorbeelden en een stelling voor aan de zaal. In de middagsessie daagde Jacqueline de Block, salesmanager en trainer bij Mercuri de zaal uit met een presentatie over de (wederzijdse) vooroordelen over inkopers en verkopers. John van der Zwan, commandant Gooi en Vechtstreek, portefeuillehouder Inkoopsamenwerking sloot de dag af met een oproep aan de inkopers om op de ingeslagen weg verder te gaan. Gezien de hoge opkomst en de reacties is een nieuwe traditie geboren: volgend jaar staat het volgende landelijke seminar over inkoop gepland.


 


Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren