Nevi
0
Nieuws

NEVI Kring Zuidwest zoekt nieuw bestuurslid

Nieuws 15 april 2016

Heb jij een passie voor inkoop en het organiseren van evenementen? Wil jij een bijdrage leveren aan een verdere ontwikkeling van het inkoopvak? Het kringbestuur van NEVI Kring Zuidwest is op zoek naar een nieuw collega bestuurslid! Het kringbestuur van NEVI Kring Zuidwest bestaat uit 7 inkoopprofessionals. Gezamenlijk organiseren we voor ruim 1.

Heb jij een passie voor inkoop en het organiseren van evenementen? Wil jij een bijdrage leveren aan een verdere ontwikkeling van het inkoopvak? Het kringbestuur van NEVI Kring Zuidwest is op zoek naar een nieuw collega bestuurslid!


 


Het kringbestuur van NEVI Kring Zuidwest bestaat uit 7 inkoopprofessionals. Gezamenlijk organiseren we voor ruim 1.350 NEVI-leden in onze regio jaarlijks minimaal 6 inkoopevenementen (waarvan jaarlijks het terugkerende event met Hogescholen en de jaarafsluitende BBQ). Onze doelstelling is te inspireren en verbinden. We willen inspireren door steeds verrassende, innovatieve en actuele onderwerpen en sprekers te bieden voor onze leden. We willen verbinden door een platform te zijn waar inkoopprofessionals met elkaar en de sprekers in contact komen. 

 


Voor 2015 is het bestuur NEVI Kring Zuidwest ter vervanging van een aftredend bestuurslid op zoek naar een nieuw bestuurslid. Aangezien wij een goede overgang van taken voorstaan, willen wij dit bestuurslid zo spoedig mogelijk laten meelopen in het bestuur. Bij deze vragen wij jou om op deze vacature te reageren.


Heb jij een passie voor inkoop en het organiseren van evenementen? Wil jij een bijdrage leveren aan een verdere ontwikkeling van het inkoopvak? Samen met je collega bestuursleden, allen inkoopprofessionals, bedenk en organiseer je vakinhoudelijke bijeenkomsten. Naast het organiseren van je “eigen” evenementen, denk je mee over de invulling van overige evenementen. Iedere bestuurslid heeft daarin zijn eigen rol en verantwoordelijkheden. Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt en speelt in op actuele zaken. Je onderhoudt je contacten binnen je eigen netwerk en gaat nieuwe contacten aan om de positie van inkoop en het NEVI netwerk te verstevigen. Tevens ben je bereid om samen met de andere NEVI netwerkonderdelen de samenwerking te zoeken en beleidsdoelstellingen van de vereniging vorm en inhoud te geven. 


Wat kan je verwachten?


 • Uitbreiding van je netwerk zowel binnen als buiten ons vakgebied;

 • Vooraan bij vernieuwende trends en ontwikkelingen;

 • Ervaring op bestuurders niveau binnen een veranderende vereniging;

 • Eigen rol, binnen een team waarin teamspirit en respect hoog in het vaandel staat, en verantwoordelijkheid waarin je persoonlijk kunt ontwikkelen en groeien

 • Werken / vergaderen en lol maken met een enthousiast stel ervaren bestuurders.

 


Jaarlijkse activiteiten: 

8 bestuursvergaderingen + 6 te organiseren bijeenkomsten + 1 landelijke NEVI activiteit 


De minimale Eisen die we stellen aan kandidaten zijn:


 • Lid NEVI en woonachtig in Zuid-Holland of Zeeland;

 • HBO werk-  en denkniveau;

 • Actief werkzaam binnen Inkoop- en Supplymanagement en hierin een netwerk hebben opgebouwd;

 • Een professional die kan stimuleren en enthousiasmeren met oog voor kwaliteit;

 • Drive en visie om kennis te vergaren en te delen;

 • Organisator, verbinder en stimulator, echte doener, netwerker.

 Reageren:


Wil jij in een dynamisch bestuur plaatsnemen? In een team van betrokken en enthousiaste medebestuurders en voldoe je aan bovenstaand profiel? 

Stuur dan een bericht met motivatie en CV vóór 1 december a.s. naar Fleur Breukel (Bestuurslid Kring Zuidwest) fbreukel@outlook.com. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Jan van der Ploeg (voorzitter Kring Zuidwest) op het nummer 06-40377788, e-mail: jan.van.der.ploeg@hotmail.com of met Fleur Breukel op het nummer: 06-53404770.


Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen