Nevi
0
Nieuws

NEVI kring Oost Nederland zoekt nieuwe bestuursleden

Nieuws 15 april 2016

Het bestuur van NEVI Kring Oost Nederland heeft 2 vacatures, ter vervanging van Koos Vrolijk (penningmeester) en Pim Jonker. ProfielHet kringbestuur van Kring Oost Nederland bestaat uit 7 inkoopprofessionals. Gezamenlijk organiseren we voor de ruim 1000 NEVI-leden in onze regio jaarlijks zo’n 5 evenementen.

Het bestuur van NEVI Kring Oost Nederland heeft 2 vacatures, ter vervanging van Koos Vrolijk (penningmeester) en Pim Jonker.


 


Profiel


Het kringbestuur van Kring Oost Nederland bestaat uit 7 inkoopprofessionals. Gezamenlijk organiseren we voor de ruim 1000 NEVI-leden in onze regio jaarlijks zo’n 5 evenementen.


Kring Oost is een dynamische kring in een regio met een grote variëteit aan bedrijven en overheden. Zowel de zakelijke dienstverlening, de publieke sector, semi-overheden en onderwijsinstellingen, alsook de maakindustrie zijn ruim vertegenwoordigd. Deze grote verscheidenheid zorgt voor een afwisselend programma waarin collega inkopers vanuit verschillende invalshoeken voortdurend ideeën, kennis en ervaring met elkaar uit kunnen wisselen.


 


Omschrijving vacatures


Als bestuurslid in de Kring Oost Nederland bedenk en organiseer je samen met andere bestuursleden evenementen die aansluiten bij de behoeften van onze leden. Naast het organiseren van je eigen evenementen denk je mee met de invulling van overige evenementen, houd je ontwikkelingen in de markt in de gaten en onderhoud je contacten binnen je eigen netwerk en de branche.


 


Functie-eisen


Je beschikt over een netwerk binnen de inkoopwereld en bent bereid deze in te zetten. Je bent besluitvaardig en mensgericht. Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen in de branche. Je weet mensen te enthousiasmeren, bent assertief en hebt oog voor kwaliteit en professionaliteit. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent woonachtig en/of werkend in de regio Oost (Overijssel/Gelderland).


 


Daarnaast zoeken wij iemand die ook de rol van penningmeester wil gaan vervullen. Dit houdt o.a. in het goedkeuren van declaraties, opstellen van het budget samen met het bestuur, beheer van het budget en tevens een  twee-tal vergaderingen  per jaar met andere Kring-penningmeesters.


 


 


Leden van NEVI Kring Oost Nederland die interesse hebben in een bestuursfunctie worden gevraagd hun curriculum vitae (voorzien van pasfoto) en hun motivatie te mailen naar de voorzitter: klaassen.marc@recticel.com


Voor meer informatie is hij bereikbaar op het nummer 06-51361271. Graag in je motivatie duidelijk naar voren laten komen wat ’’jou meerwaarde’’ voor NEVI Kring Oost is, voor nu en de komende 4 -6 jaren en waarom we jou moeten hebben.


 


Kandidaten kunnen zich melden t/m 15 september 2014.


 


 


Met vriendelijke groet, namens het gehele bestuur,


 


Marc Klaassen


Voorzitter


Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen