Nevi
0
Nieuws

Nederlandse Associatie voor Travel Management (NATM) bestaat 40 jaar

Nieuws 15 april 2016

De NATM bestaat 40 jaar en dat wordt gevierd met een aansprekend symposium op 12 maart 2013! Op 11 december 2012 was het precies 40 jaar geleden dat de NATM werd opgericht in het American Hotel te Amsterdam.

De NATM bestaat 40 jaar en dat wordt gevierd met een aansprekend symposium op 12 maart 2013!


 


Op 11 december 2012 was het precies 40 jaar geleden dat de NATM werd opgericht in het American Hotel te Amsterdam. In 1972 werd de associatie opgericht naar aanleiding van de behoefte aan uitwisseling van specialistische kennis met andere collega Travel Managers op het gebied van zakelijk reizen. Initiatiefnemer was Paul Straeter van de SAS.


 


2013 is het jubileumjaar en door het jaar heen worden diverse evenementen georganiseerd. De aftrap is gegeven tijdens de nieuwjaarsreceptie in januari en wordt gevolgd door een aansprekend symposium ‘Innovatie in Business Travel’ op dinsdag 12 maart 2013. 


 


Het symposium vindt plaats in het Hilton Hotel Amsterdam en heeft als keynote sprekers André Kuipers en Erica Terpstra en als dagvoorzitter de trendwatcher Richard Lamb. De officiële opening is om 13.30 uur en het symposium zal om circa 17.30 uur sluiten waarna er nog een bijzondere activiteit zal plaatsvinden. De avond wordt afgesloten met een dinerbuffet.


 


Het symposium is kosteloos toegankelijk maar aanmelden is verplicht. Meer informatie en registratie op de website www.natm.nl. U bent van harte welkom!


Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen