Nevi
0
Nieuws

Marc Klaassen volgt Patrick Stoteler op als voorzitter van NEVI kring Oost

Nieuws 15 april 2016

Met ingang van 26 oktober jl heeft het Algemeen Bestuur van NEVI Marc Klaassen MBA benoemd tot voorzitter van NEVI kring Oost. Hij volgt hiermee Patrick Stoteler op. Marc Klaassen is werkzaam als group purchase manager bij Recticel, een multinational die producten fabriceert op het gebied van polyurethaan schuim.

Met ingang van 26 oktober jl heeft het Algemeen Bestuur van NEVI Marc Klaassen MBA benoemd tot voorzitter van NEVI kring Oost. Hij volgt hiermee Patrick Stoteler op. Marc Klaassen is werkzaam als group purchase manager bij Recticel, een multinational die producten fabriceert op het gebied van polyurethaan schuim. Begin 2012 zijn de kringen IJsselvallei, Gelderland en Twente samengevoegd tot de nieuwe kring Oost. Het nieuwe kringbestuur werkt momenteel hard aan een interessante programmering voor het jaar 2013 met als jaarthema NEVI connects.


Hieroner een korte terugblik van de aftredend voorzitter (Patrick Stoteler) en vooruitblik van de aankomend voorzitter (Marc Klaassen).


 


Patrick Stoteler


Patrick StotelerNa vele jaren met veel plezier en passie vanuit twee functies mijn hobby te hebben uitgeoefend te weten; bestuurslid en voorzitter kring Gelderland die eind 2011 opgegaan is in de nieuwe Kring Oost Nederland een samenvoeging van de kringen IJsselvallei, Twente en Gelderland is er voor mij een eind gekomen aan een mooie Nevi periode.
 
Ik heb mogen ervaren dat Kring Oost Nederland een actieve en dynamische kring is in een regio met een grote variëteit aan bedrijven en overheden. Zowel de zakelijke dienstverlening, de publieke sector met overheden, semi-overheden en onderwijsinstellingen, als ook de maakindustrie zijn ruim vertegenwoordigd. Deze grote verscheidenheid heeft mij altijd geboeid en geïnspireerd. Anders gezegd: Kennis is macht, maar het delen van kennis geeft kracht! Het koste mij dan ook geen energie om hier tijd voor vrij te maken.
 
Via deze weg wil ik u bedanken voor de prettige en inspirerende contacten en ik hoop u waar dan ook weer te mogen ontmoeten. Tenslotte is inkoop een ‘klein wereldje’


Maar waar een voorzitter vertrekt komt er ook een nieuwe voorzitter van Kring Oost Nederland.
 
Met trots en vol vertrouwen geef ik het stokje over aan Marc Klaassen....


 


Marc Klaassen
Per 26 oktober jl. ben ik benoemd en heb er inderdaad een nieuw hobby bij gekegen! Een hobby moet leuk zijn en ik heb er dan ook veel zin in om deze nieuwe kring uit te bouwen tot een Kring die voor de leden minstens even aantrekkelijk is als de oude kringen. Het grondgebied van Kring Oost is groot, maar we streven naar een breed programma op diverse locaties in de regio, zodat reisafstanden voor de leden een beetje evenredig worden verdeeld. Tijdens onze eerstvolgende bijeenkomst op 12 december in Brummen ruimen we ook even wat tijd in om van jullie te horen wat de verwachtingen zijn voor het jaar 2013. Geef uw mening, goede ideeën zijn meer dan welkom.


Ook de nieuwjaarsreceptie staat alweer gepland voor 8 Januari met Arend Ardon, nadere details hierover zullen nog volgen.


Graag nog even uw aandacht voor het volgende: op Linkedin worden de groepen Gelderland, Twente en IJsselvallei medio december opgeheven. Meld je daarom
snel aan voor de nieuwe LinkedIn groep NEVI Kring Oost, zo kunnen we eenvoudig met elkaar in contact blijven.


Tot ziens bij een van onze volgende bijeenkomsten!


Patrick Stoteler en Marc Klaassen


Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen