Nevi
0
Nieuws

Leden gratis entree National Safety @Work Event (NSWE) 2015

Nieuws 15 april 2016

NEVI is partner in het National Safety at Work Event (NSWE) 2015 samen met andere belangrijke spelers op het gebied van veilig en gezond werken, zoals Intersafe, NVVK, Inspectie SZW, Bouwend Nederland en NEN. Dit partnership biedt het platform voor alle facetten en invalshoeken; Het National Safety at Work Platform! Hierbij staat de veiligheid & gezondheid van mensen centraal.

NEVI is partner in het National Safety at Work Event (NSWE) 2015 samen met andere belangrijke spelers op het gebied van veilig en gezond werken, zoals Intersafe, NVVK, Inspectie SZW, Bouwend Nederland en NEN. Dit partnership biedt het platform voor alle facetten en invalshoeken; Het National Safety at Work Platform! Hierbij staat de veiligheid & gezondheid van mensen centraal. NEVI werkt aan het platform mee vanuit het perspectief Inkoop.




Nu kijken we uit naar een volgende editie op 16 april 2015 in de Van Nelle Fabriek te Rotterdam. Ook dit National Safety at Work Event (NSWE) zal opgebouwd zijn uit elementen die hun waarde in de eerdere edities hebben bewezen:




  • Een congres met top-sprekers op het gebied van inkoop en veilig werken.( onder andere Anil Joshi; Bjorn Smeets, Kees Blokland en Richard Hald)


  • Een leveranciersmarkt waar fabrikanten innovatieve producten en diensten presenteren.

  • Netwerkbijeenkomsten om elkaar te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en over aansprekende thema’s te discussiëren.

Meld u hier aan! www.nswe.nl. Deelname voor leden van NEVI is GRATIS. U kunt daar als deelnemer laten registreren.



Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen