Nevi
0
Nieuws

Ketenmanagement: de nieuwste module

Nieuws 15 april 2016

Organisaties hebben steeds meer aandacht voor de kwaliteit van hun toeleveringsketen. Welke toeleveranciers maken voor u het verschil of dragen bij aan het overtreffen van de verwachting van de eindklant? In deze module gaan wij de waardeketen van de eigen organisatie verbinden met inkoop en haar toeleveranciers.

Organisaties hebben steeds meer aandacht voor de kwaliteit van hun toeleveringsketen. Welke toeleveranciers maken voor u het verschil of dragen bij aan het overtreffen van de verwachting van de eindklant? In deze module gaan wij de waardeketen van de eigen organisatie verbinden met inkoop en haar toeleveranciers.  Welke toeleveranciers leveren welke bijdrage? Hoe en waar kunnen we de keten optimaliseren waarbij wij rekening houden met  risicomanagement, leveranciersrelaties, sustainability en innovatie. De module ketenmanagement start in januari 2014. Een onderdeel van de module is het spelen van de Supply Chain Game van Involvation.


 


Ketenmanagement is een onderdeel van het Managementprogramma van NEVI Purspective. Deze opleiding bestaat uit de onderdelen: Strategisch Management & Inkoopalignement, Ketenmanagement, Inkoopontwikkeling & Verandermanagement en Persoonlijk effectiviteit. Meer informatie over de NEVI Manager/ Ketenmanagement.


Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen