Nevi
0
Nieuws

Kees Gerretse (Tata Steel) verkozen tot CPO van het jaar, Edwin Vredenbregt Young Talent van het jaar

Nieuws 15 april 2016

Donderdag 29 november zijn in Amsterdam voor de achtste keer de prijzen uitgereikt aan de CPO (Chief Purchasing Officer) van het Jaar en het Young Purchasing Talent van het Jaar. Kees Gerretse, Chief Procurement Officer Tata Steel is verkozen tot CPO van het jaar 2012.

Donderdag 29 november zijn in Amsterdam voor de achtste keer de prijzen uitgereikt aan de CPO (Chief Purchasing Officer) van het Jaar en het Young Purchasing Talent van het Jaar. Kees Gerretse, Chief Procurement Officer Tata Steel is verkozen tot CPO van het jaar 2012. Daarmee is hij een jaar lang de meest zichtbare ambassadeur van het inkoopvak, hierin volgt hij Frank de Reij (CPO AirFrance-KLM) op. Ook de jaarlijkse Young Talent Award werd uitgereikt. Edwin Vredenbregt, Procurement manager (Shell) scoorde van de drie genomineerde jonge toptalenten het hoogst. Beide awards zijn een initiatief van ADC Performance Improvement en NEVI.


 


Voorafgaand aan de uitreiking hebben beide winnaars onder meer een uitgebreide presentatie gegeven voor een deskundige jury tijdens een pre-event op 12 november. Beide winnaars zullen op maandag 3 december met de officiële gongceremonie om 9.00 uur de handelsdag van de NYSE Euronext Amsterdam openen.


CPO Award 2012 - Kees Gerretse   Young Talent Award 2012: Edwin Vredenbregt (Shell)


Kees Gerretse, Tata Steel (CPO Award 2012)          Edwin Vredenbregt, Shell (Young Talent Award 2012)


 


International Supply Management Congress (ISMC)


De CPO Award en Young Talent Award-uitreikingen maken onderdeel uit van het zeer drukbezochte International Supply Management Congress (ISMC) 2012 dat 29 en 30 november in de RAI Amsterdam plaatsvond. Dit internationale congres is in drie jaar uitgegroeid tot  hét congres op het gebied van inkoop en supply (chain) management in Nederland en is een gezamenlijk initiatief van NEVI, ADC Performance Improvement, AkzoNobel, IDH, KPMG, Rabobank en Unilever.


 


Aanvullende informatie over de Awards voor CPO van het Jaar en Young Talent van het Jaar en het International Supply Management Congress (ISMC) en is terug te vinden op http://www.supplymanagementcongress.com/


 


Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen