Nevi
0
Nieuws

Kantelen we door of kantelen we terug?

Nieuws 15 april 2016

Hoogleraar Arjan van Weele maakt zich zorgen en windt zich vaak flink op over ontwikkelingen in het inkoopvak. We staan op een kritiek punt vindt hij en daar schreef hij recent het 73 pagina’s tellende boekje ‘Ontwikkelingen in het inkoopvak: kantelen we door of kantelen we terug?’ over. ‘We kunnen niet op dezelfde manier blijven inkopen zoals we hebben gedaan.

Hoogleraar Arjan van Weele maakt zich zorgen en windt zich vaak flink op over ontwikkelingen in het inkoopvak. We staan op een kritiek punt vindt hij en daar schreef hij recent het 73 pagina’s tellende boekje ‘Ontwikkelingen in het inkoopvak: kantelen we door of kantelen we terug?’ over. ‘We kunnen niet op dezelfde manier blijven inkopen zoals we hebben gedaan. Een overmatige prijs- en kostenoriëntatie schaadt de geloofwaardigheid van inkoop en inkoopprofessionals’, aldus Nederlands eerste hoogleraar inkoopmanagement.


 


Waardedestructie


Goed beslagen en met een pen gedoopt in azijn worden de verschillende actuele inkoopthema’s behandeld. De titels laten aan duidelijkheid niets te wensen over, zoals : ‘Inkoop en waardedestructie’ en ‘Wil de geëngageerde inkoper opstaan?’. Het boekje is samengesteld op basis van bijdragen van Van Weele aan diverse media, waaronder zijn columns in Deal!


Uitgever: Stichting Institute for Purchasing and Supply Development, Eindhoven. ISBN: 978-90-824391-0-6.


Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen