Nevi
0
Nieuws

Je invloed optimaal aanwenden, hoe doe je dat dan?

Nieuws 15 april 2016

-

“Vind je het altijd weer een gevecht om de interne klant te overtuigen ? Heb je moeite om al die leveranciers te sturen op het leveren van daadwerkelijke toegevoegde waarde? Blijft het lastig om een (inkoop) team efficiënt èn effectief te laten functioneren?” Met de hedendaagse zakelijke complexiteit en het alsmaar groeiende aantal tevreden te stellen stakeholders is het daarom van steeds groter belang om je invloed optimaal aan te wenden. Maar hoe doe je dat dan?

 

 

 

Met sprekers als Virna Ten Jet Foei (Creatief verandermanager, zelfstandig ondernemer), Jeroen Seegers (Directeur LTP, executive consultant en coach) en Patrick Walthuis (Defensie NATO/CIMIC, ex-zelfstandig ondernemer) organiseert NEVI CPD op 30 oktober een middag/avond vol energie en nieuwe ideeën rond het optimaal aanwenden van invloed.

 

 

 

Deze sprekers zullen vanuit verschillende hoeken het onderwerp aanvliegen, zoals creatief, mentaal, operationeel, etc. Steekwoorden zijn o.a. “Eerst begrijpen en dan begrepen worden”, “Begrijp je de ander echt dan zul je veel creatiever worden in jouw oplossingen”, “Vrije wil bestaat niet.” “The minds eye bepaalt wat je ziet.”, “Met open vizier of juist verdekt beïnvloeden.” en “Markten veroveren en de inkoopstrijd winnen”.

 

 

 

Voor meer informatie en aanmelden: klik hier

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren