Nevi
0
Nieuws

Inkopers Jumbo staan opgesteld om de beste deal te sluiten

Nieuws 15 april 2016

"De beste deal", aldus de hoofd inkoop van Jumbo Supermarkten Klaas de Boer, "is niet alleen de laagste prijs, maar ook de beste mogelijke kwaliteit en een deal met een goede, betrouwbare leveranciers." Volgens hem moet de moderne inkoper het hele spel overzien: inkoopprijzen én inkoopcondities. Hij moet niet alleen kunnen zenden, maar ook kunnen luisteren en communiceren.

"De beste deal", aldus de hoofd inkoop van Jumbo Supermarkten Klaas de Boer, "is niet alleen de laagste prijs, maar ook de beste mogelijke kwaliteit en een deal met een goede, betrouwbare leveranciers." Volgens hem moet de moderne inkoper het hele spel overzien: inkoopprijzen én inkoopcondities. Hij moet niet alleen kunnen zenden, maar ook kunnen luisteren en communiceren. Empathisch vermogen hebben en tegelijk stevige onderhandelaars zijn om een deal te kunnen maken die ze intern kunnen verkopen.

 

 

 

In het Deal! Magazine van december, dat vandaag verschijnt, is het hele interview met Klaas de Boer te lezen. Hierin praat hij over voedselveiligheid, lokaal sourcen, productinnovatie en nog veel meer.

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen