Nevi
0
Nieuws

Hoogleraar inkoop- en supply management Finn Wynstra ontvangt IFPSM Hans Ovelgönne Award 2013

Nieuws 15 april 2016

Jaarlijks wordt door de International Federation of Purchasing and Supply Management (IFPSM) de Hans Ovelgönne Award uitgereikt aan een persoon die op wetenschappelijk gebied een uitzonderlijke bijdrage heeft geleverd aan de ontwikkeling van inkoop- en supply management. Deze Award is dit jaar uitgereikt aan NEVI-hoogleraar Prof. dr.

Jaarlijks wordt door de International Federation of Purchasing and Supply Management (IFPSM) de Hans Ovelgönne Award uitgereikt aan een persoon die op wetenschappelijk gebied een uitzonderlijke bijdrage heeft geleverd aan de ontwikkeling van inkoop- en supply management. Deze Award is dit jaar uitgereikt aan NEVI-hoogleraar Prof. dr. Finn Wynstra van Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM).

 

 

 

Finn Wynstra, Professor of Purchasing and Supply Management aan RSM, is wereldwijd één van de toonaangevende hoogleraren in onderzoek en onderwijs op het gebied van inkoop en supply management. Hij geniet vooral bekendheid door zijn publicaties in toonaangevende wetenschaps- en vakbladen op dit gebied en zijn presentaties op academische en zakelijke congressen overal ter wereld. Finn Wynstra legt vanuit zijn wetenschappelijk onderzoek een optimale link met de praktijk, wat de waarde van zijn werk voor zowel de wetenschap als het bedrijfsleven verhoogt.

 

 

 

Naast zijn onderzoek en brede kennisverspreiding is Finn Wynstra een belangrijke verbinding voor IFPSM op verschillende gebieden:

 
  • Als invloedrijk lid en bijzondere leerstoelhouder binnen NEVI, een zeer sterk en gewaardeerd lid van IFPSM;

  • Als (voormalig) voorzitter van IPSERA, de belangrijkste strategische alliantie van IFPSM binnen de wetenschappelijke wereld op het gebied van inkoop- en supply management;

  • Als een van de meest actieve sprekers op de jaarlijkse IFPSM Summer Schools.


  •  

 

 

De International Federation of Purchasing and Supply Management (IFPSM) is een onafhankelijke internationale organisatie die bestaat uit 42 nationale inkooporganisaties. Daarbinnen zijn circa 200.000 inkoopprofessionals actief. IFPSM ondersteunt de ontwikkeling en verspreiding van kennis om het inkoop- en logistieke vak te versterken. Bovendien wil IFPSM bijdragen aan een betere levensstandaard van wereldburgers via een solide en faire manier van zakendoen.

 

 

 

 

 

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen