Nevi
0
Nieuws

Geef uw organisatie én uzelf een strategische impuls

Nieuws 15 april 2016

Met de NEVI wo-opleidingen voor senior managersWilt u uw organisatie laten profiteren van een goed doordacht strategisch inkoopbeleid? Dan is NEVI, de beroepsvereniging voor inkoopmanagers, dé partner om u de benodigde kennis en vaardigheden bij te brengen. Binnenkort starten weer twee exclusieve opleidingen op wo-niveau.

Met de NEVI wo-opleidingen voor senior managers
Wilt u uw organisatie laten profiteren van een goed doordacht strategisch inkoopbeleid? Dan is NEVI, de beroepsvereniging voor inkoopmanagers, dé partner om u de benodigde kennis en vaardigheden bij te brengen. Binnenkort starten weer twee exclusieve opleidingen op wo-niveau.
 
Werkt u op senior niveau, maar niet gericht op inkoop?


Dan mag u het Purchasing Executive Programme niet missen. Deze opleiding is speciaal samengesteld voor hoogopgeleide instromers in het inkoopvak en maakt u in korte tijd volledig ‘inkoop-up-to-date’. U krijgt inzicht in alle strategische mogelijkheden van inkoop en leert hoe u de inkoopstrategie vertaalt naar uw eigen organisatie. Klik hier voor meer informatie.
 
Werkt u op senior inkoopniveau en wilt u doorgroeien?


Dan is het gerenommeerde Purchasing Leadership Programme voor u geschikt. U krijgt aan de Maastricht University les van vooraanstaande docenten en werkt aan uw persoonlijke effectiviteit én vaardigheden om  strategisch inkoopbeleid op te zetten dat aansluit op de strategie van uw organisatie. Een studiereis naar Finland is onderdeel van het programma. Hier leest u er alles over.
 
Meer informatie en aanmelden


Wilt u de volgende stap in uw ontwikkeling in het inkoopvak zetten? Dan adviseren wij u graag welke opleiding past bij uw wensen en mogelijkheden. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen als u zich wilt aanmelden. U bereikt ons op telefoonnummer (088) 33 00 700 of info@nevi.nl.Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen