Nevi
0
Nieuws

Frank de Reij (AirFrance KLM) verkozen tot CPO van het Jaar

Nieuws 15 april 2016

Vandaag zijn in Amsterdam voor de zevende keer de prijzen uitgereikt aan de CPO (Chief Purchasing Officer) van het Jaar en het Young Purchasing Talent van het Jaar. 

Vandaag zijn in Amsterdam voor de zevende keer de prijzen uitgereikt aan de CPO (Chief Purchasing Officer) van het Jaar en het Young Purchasing Talent van het Jaar.

 

 

 

CPO van het Jaar: Frank de Reij
Frank de Reij, Group Chief Procurement Officer AirFrance KLM is verkozen tot CPO van het jaar 2011. Daarmee is hij een jaar lang de meest zichtbare ambassadeur van het inkoopvak, hierin volgt hij Marc Engel (CPO Unilever) op.

 

Frank de Reij is Group CPO van AirFrance-KLM, en koopt – behalve vliegtuigen – alles in voor de organisatie. De Reij is de eerste Group CPO van de Frans-Nederlandse luchtvaartalliantie. De Reij begon zijn loopbaan bij Transport Management International en later volgde de overstap naar de luchtvrachtdivisie van KLM waar hij verantwoordelijk was voor alle commerciële activiteiten. In 2007 begon hij als zij-instromer in inkoop direct op het allerhoogste niveau.

 

Ook de jaarlijkse Young Talent Award werd uitgereikt.

 

 

 

 

 

 

 

 Young Talent van het Jaar: Carlijn Totté
Carlijn Totté , Sourcing manager (Vanderlande Industries) scoorde van de drie genomineerde jonge toptalenten het hoogst.

 

Carlijn Totté is na afronding van haar studie aan de TU Eindhoven in 2007 als buyer in dienst getreden bij Vanderlande Industries. Sinds maart 2009 is zij Sourcing manager binnen de afdeling project Procurement.

 

 

 

Beide awards zijn een initiatief van ADC Performance Improvement en NEVI.

 

 

 

Voorafgaand aan de uitreiking hebben beide winnaars onder meer een uitgebreide presentatie gegeven voor een deskundige jury tijdens een pre-event op 14 november en het executive diner op 15 december. Beide winnaars zullen op maandag 19 december aanstaande met de officiële gongceremonie om 9.00 uur de handelsdag van de NYSE Euronext Amsterdam openen.

 

 

 

International Supply Management Congress (ISMC)
De CPO Award en Young Talent Award-uitreikingen maken onderdeel uit van het zeer drukbezochte International Supply Management Congress (ISMC) dat gisteren en vandaag (15 en 16 december) in de RAI Amsterdam plaatsvindt. Dit internationale congres is in drie jaar uitgegroeid tot  hét congres op het gebied van inkoop en supply (chain) management in Nederland en is een gezamenlijk initiatief van NEVI, ADC Performance Improvement, AkzoNobel, Rabobank en IDH (Initiatief Duurzame Handel).

 

 

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren