Nevi
0
Nieuws

Eerste interactieve inkoophandboek mkb

Nieuws 01 december 2016

NEVI-directeur reikte in Rotterdam het eerste exemplaar van ‘Eerste Hulp bij Inkopen’ uit aan Michaël van Straalen, voorzitter van MKB-Nederland.

Maandag 21 november heeft NEVI-directeur Erik de Bruine in Rotterdam het eerste exemplaar van ‘Eerste Hulp bij Inkopen’ uitgereikt aan Michaël van Straalen, voorzitter van MKB-Nederland. Het is het eerste inkoophandboek specifiek voor het mkb en een co-productie van NEVI en MKB-NL. Vijf inhoudelijk deskundige auteurs vertalen hun kennis en ervaring naar instrumenten, tips en ideeën. Vijf ondernemers vertellen welke plek inkoop inneemt in hun organisatie.

 

Kosteloos downloaden
Het boek is vanaf dinsdag 22 november kosteloos te downloaden in MijnMKB.nl of via de inkoopdesk die NEVI heeft ingericht bij MKB Servicedesk (www.mkbservicedesk.nl), het online platform van MKB-Nederland. Eerste Hulp bij Inkopen past in de reeks Eerste Hulp bij-boeken over ondernemersthema’s die MKB-Nederland de afgelopen jaren met diverse partners heeft ontwikkeld. Eerder verschenen onder meer Eerste Hulp bij Online Ondernemen, Aanbesteden, Internationaal Ondernemen of Innovatie.

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren