Nevi
0
Nieuws

Eerste afgestudeerden Masters procurement management Nyenrode

Nieuws 15 april 2016

Op 28 oktober behaalden de eerste studenten (zie foto) hun executive master procurement management van Nyenrode Business Universiteit én hun MBA-titel procurement management van de University of New Hampshire (VS).

Op 28 oktober behaalden de eerste studenten (zie foto) hun executive master procurement management van Nyenrode Business Universiteit én hun MBA-titel procurement management van de University of New Hampshire (VS). Het internationale karakter van de MBA-opleiding komt tot uitdrukking in de samenwerking met de University of New Hampshire waar de zeven afgestudeerden ook lesmodules volgden.

 

 

 

Met de uitreiking van een executive master van Nyenrode is een eind gekomen aan een studietraject van ruim twee jaar en mogen de afgestudeerden nu de MBA-titel in procurement management voeren. Het is de eerste keer dat deze (reeds bestaande) opleiding aan Nyenrode werd gegeven. Omdat het maar een klein groepje was die binnen de gestelde termijn afstudeerde (men begon met 17 deelnemers) konden de festiviteiten plaats vinden in de Ridderzaal van het kasteel zelf en had Jacques Reijniers, program director van Nyenrode, voor iedereen een speciaal woordje.

 

 

 

Bijschrift bij foto: Joost Haverkate, Prof. Dr. Ing. J. Reijniers MBA (Program Director), Alf Smolders, John Weinstock, Regine Dirkx-Eichhorn, Pascal Weijters, Hans Bax, Marco van der Heijden en Prof. Peter Doeve PhD (Program Coordinator).

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen