Nevi
0
Nieuws

Drie genomineerden NEVI Zorg Supplier Award 2016

Nieuws 15 april 2016

De NEVI Zorg Supplier Award, die in samenwerking met Coppa wordt georganiseerd, is vorig jaar tijdens het NEVI Zorgcongres voor het eerst uitgereikt.In de enquête om te komen tot de shortlist voor NEVI Zorg Supplier Award 2016 zijn dit jaar veel verschillende leveranciers naar voren gebracht.

De NEVI Zorg Supplier Award, die in samenwerking met Coppa wordt georganiseerd, is vorig jaar tijdens het NEVI Zorgcongres voor het eerst uitgereikt.


In de enquête om te komen tot de shortlist voor NEVI Zorg Supplier Award 2016 zijn dit jaar veel verschillende leveranciers naar voren gebracht. De keuze was daardoor niet eenduidig maar in een discussie met het bestuur van NEVI Zorg zijn uiteindelijk de volgende drie leveranciers genomineerd:


  • Zimmer Biomet Nederland

  • BSN medical

  • Huuskes

Tijdens het NEVI Zorgcongres op 4 en 5 februari 2016 in Eindhoven zullen de genomineerden een pitch van 5 minuten geven waarna de zaal 5 minuten vragen kan stellen. De inkopers kiezen vervolgens de winnaar, waarna onze voorzitter Hans Bax de award zal uitreiken en we weten welke leverancier een jaar lang deze prestigieuze titel mag dragen!


Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren