Nevi
0
Nieuws

Deal! jubileumspecial NEVI 60 jaar

Nieuws 15 april 2016

Dit jaar bestaat NEVI 60 jaar. Daarom valt er in april een extra dikke Deal! op de mat. Centraal in dit jubileumnummer staan de actuele issues in inkoop en supply management. Zo diepen we met hoogleraar businessmodellen Jan Jonker het onderwerp ‘waardecreatie en ketenmanagement’ uit.

Dit jaar bestaat NEVI 60 jaar. Daarom valt er in april een extra dikke Deal! op de mat. Centraal in dit jubileumnummer staan de actuele issues in inkoop en supply management. Zo diepen we met hoogleraar businessmodellen Jan Jonker het onderwerp ‘waardecreatie en ketenmanagement’ uit. Professor Leen Pape gaat uitgebreid in op modern risicomanagement en Willem Vermeend polsen we over het onderwerp innovatie.

 

 

 

Inkoop en supply management 2025

 

Met de inkoophoogleraren Frank Rozemeijer, Jan Telgen, Bart Vos, Arjan van Weele en Finn Wynstra blikken we in de toekomst. Wat zijn volgens hen de belangrijkste trends de komende jaren? En welke eisen stellen die aan de inkoopprofessional? In deze Deal! portretteren we ook NEVI-leden in de verschillende fasen van hun leven en loopbaan. Wat houdt hen bezig? Voor welke uitdagingen staan zij? Welke dromen dromen zij?

 

 

 

Orkaan in de zorginkoop

 

Tot slot laten we het management van grote en kleine ondernemingen aan het woord, zoals ceo Frank de Reij (ex cpo Air France KLM) van ziekenhuis Meander Medisch Centrum, die midden in de orkaan staat van veranderingen in de zorginkoop en ceo Rob van Wingerden van BAM, over de revolutie in de supply chain in de bouw. 

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen