Nevi
0
Nieuws

College Tour Purchasing Arjan van Weele (20 november)

Nieuws 15 april 2016

Samen met Prof. Dr. Arjan van Weele organiseren wij op 20 november 2013 een College Tour Purchasing op Landgoed de Horst in Driebergen. Twan Huys zal niet aanwezig zijn. Verwacht ook geen interviews door Arjan.

Samen met Prof. Dr. Arjan van Weele organiseren wij op 20 november 2013 een College Tour Purchasing op Landgoed de Horst in Driebergen.

 


 

 

Twan Huys zal niet aanwezig zijn. Verwacht ook geen interviews door Arjan. Dit wordt een echte collegetour waarin door middel van interactieve colleges aan de hand van spraakmakende cases hedendaagse problemen in het inkoopvak zullen worden besproken om zo meer waarde te halen uit de relaties met jullie leveranciers.

 

 

 

De case over de Fyra beschrijft de problematiek inzake de aanschaf en contractering van een technisch hoogwaardig vervoerssysteem. De case van Dockwise gaat oa over de zin en onzin van prestatiecontracten. De case van Nespresso gaat over het toevoegen van duurzaamheid in  de toeleveringsketens. Lees meer op www.collegetourpurchasing.nl

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen