Nevi
0
Nieuws

Category Strategy Development ondersteunt Essent binnen RWE

Nieuws 15 april 2016

Om maximale business impact te kunnen behalen is een inkoopvisie en strategie die aansluit bij toekomstige business plannen essentieel. Enerzijds gaat het daarbij om het ontwikkelen van hard skills, maar soft skills mogen daarbij niet ontbreken. De juiste combinatie zorgt voor optimale aansluiting op de business.

Om maximale business impact te kunnen behalen is een inkoopvisie en strategie die aansluit bij toekomstige business plannen essentieel. Enerzijds gaat het daarbij om het ontwikkelen van hard skills, maar soft skills mogen daarbij niet ontbreken. De juiste combinatie zorgt voor optimale aansluiting op de business. NEVI Purspective en Mansal hebben Essent gefaciliteerd om dit doel te bereiken.


 


Recentelijk volgde een tiental inkopers van Essent Procurement de training voor Category Strategy Development (CSD) van NEVI Purspective in co-creatie met Mansal. De focus bij deze training lag op het doel “De beste inkooporganisatie binnen RWE te worden” en als inkoper toe te groeien naar de rol van Business Partner om uiteindelijk de maximale business impact te behalen. René Berns (Manager Procurement Strategy & Processes) en Pepijn Tange (Senior Purchaser) van Essent over hun ervaring.


 


Lees het volledige verhaal van accountmanagers Marit Vermeij en Marjolein van de Water


Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen