Nevi
0
Nieuws

André Weimar is de nieuwe cpo Rijksoverheid

Nieuws 15 april 2016

Per 1 maart is André Weimar directeur Faciliteiten, Huisvesting en Inkoopbeleid Rijk (FHIR) bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Daarmee is hij tevens chief procurement officer van de Rijksoverheid. Dat meldt de Algemene Bestuursdienst. Rechtbank AmsterdamTot 1 maart is Peter van der Parre waarnemend directeur FHIR.

Per 1 maart is André Weimar directeur Faciliteiten, Huisvesting en Inkoopbeleid Rijk (FHIR) bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Daarmee is hij tevens chief procurement officer van de Rijksoverheid. Dat meldt de Algemene Bestuursdienst.


 


Rechtbank Amsterdam


Tot 1 maart is Peter van der Parre waarnemend directeur FHIR. Daarvoor was Siep Eilander geruime tijd cpo Rijksoverheid. Weimar is nu nog directeur van het Landelijk Dienstencentrum voor de Rechtspraak. Daarvoor werkte hij als gerechtsbestuurder bij de rechtbank Oost-Nederland en ruim tien jaar bij de Rechtbank Amsterdam. Weimar begon zijn loopbaan als agent bij de Haagse gemeentepolitie. 


Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren