Nevi
0
Nieuws

Aeves snelst groeiende organisatie van Nederland

Nieuws 15 april 2016

Op 1 december 2014 won Aeves de FD Gouden Gazelle Top100 Award voor het snelst groeiende bedrijf van Nederland. Voor de landelijke award passeerde Aeves 313 organisaties. Aeves is sinds 2012 actief in consultancy, executive search en interim management/detachering in de commerciële vakgebieden inkoop, sales en marketing.

Op 1 december 2014 won Aeves de FD Gouden Gazelle Top100 Award voor het snelst groeiende bedrijf van Nederland. Voor de landelijke award passeerde Aeves 313 organisaties. Aeves is sinds 2012 actief in consultancy, executive search en interim management/detachering in de commerciële vakgebieden inkoop, sales en marketing. Juist die keuze voor een niche leidde tot een spectaculaire groei van de organisatie.

“We geloven heilig in de integratie van sales, marketing en inkoop”, stelt medeoprichter Sherief Abdalla. Het bedrijf had in 2013 een omzet van 2,9 miljoen euro, maar heeft de ambitie te groeien tot 25 miljoen euro in 2020. “De inkoopmarkt is niet groot genoeg voor deze volumes. Dat kan alleen als je gaat verbreden naar aanpalende vakgebieden als engineering. Daar zijn we al mee bezig’, aldus Abdalla.


Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren