Nevi
0
Nieuws

Aanbesteden: de regels voorbij

Nieuws 15 april 2016

Op donderdag 5 november organiseert Yacht in samenwerking met NEVI een Food for Thought bijeenkomst met als thema "Aanbesteden: de regels voorbij".  De spelregels rondom aanbesteden zijn bekend, de processen zijn ingericht en de rollen zijn belegd bij zowel klant als leverancier.

Op donderdag 5 november organiseert Yacht in samenwerking met NEVI een Food for Thought bijeenkomst met als thema "Aanbesteden: de regels voorbij". 


 


De spelregels rondom aanbesteden zijn bekend, de processen zijn ingericht en de rollen zijn belegd bij zowel klant als leverancier. Echter de regels toepassen is één ding, maar krijgt de interne klant kwalitatief gezien wat hij vraagt?  Op welke wijze stelt de inkoper en de markt zich op om er voor te zorgen dat aan beide aspecten wordt voldaan? Het antwoord zit in de kwaliteit van samenwerken tussen aanbestedende diensten en marktpartijen.


 


Drie vooraanstaande sprekers nemen u mee in de hun visie en praktijkervaringen rondom het verhogen van de kwaliteit van het aanbesteden. John Weinstock (NEVI) gaat in op de ontwikkelingen en best practices in de markt, Hans Trum (Inkoopdirecteur bij de Rijksoverheid) deelt zijn ervaringen vanuit zijn rol van aanbesteder en Wouter van Tienhoven (Tenderdesk Yacht) beschrijft de kansen als inschrijvende partij.


 


Sprekers:


  • John Weinstock MBA, Trainer en Kennismanager bij NEVI, aandachtsgebieden: Strategisch Inkoop en Governance, Process Alignment, Zorginkoop 

  • Hans Trum, Inkoopdirecteur bij de Rijksoverheid.

  • Wouter van Tienhoven, Senior Bid en Proposal Manager bij Tenderdesk Yacht

  • Gastheer: Hilbrand van der Kooi MBA, Business Development Manager bij Yacht

 


Locatie: centraal in Nederland. 


 


Programma: 


 


17.30 uur: Ontvangst met maaltijd


18.15 uur: Welkomstwoord; Hilbrand van der Kooi


18:30 uur: De ontwikkeling in de markt; John Weinstock


19.00 uur: Kansen vanuit aanbestedersperspectief; Hans Trum


19.30 uur: Kansen vanuit inschrijversperspectief; Wouter van Tienhoven 


20:00 uur: Vragenronde aan de hand van stellingen


20.30 uur: Afronding en borrel 


 


Aanmelden? 


 


Bent u inkoopmanager en wilt u ook de kwaliteit van uw aanbestedingen verhogen? Kom dan naar deze inspirerende Food for Thought, u kunt zich aanmelden door hier te klikken. Het bijwonen van deze bijeenkomst is gratis. Wij zien u graag op 5 november!


Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren