Nevi
0

Contractmanagementdag 2024

Flexibel, strategisch en holistisch

Op 15 april vond de 11e editie van Nevi Contractmanagementdag 2024 plaats - een niet te missen evenement voor iedereen die actief is in het vakgebied van contract- en leveranciersmanagement. 

Op 15 april jl. vond de 11e editie van de Nevi Contractmanagementdag plaats in het Spoorwegmuseum. Het thema van dit jaar was "Contractmanagement in beweging: flexibel, strategisch, holistisch". 

De dag werd geopend door Lizan Molmans, algemeen directeur bij Nevi. Rob Urgert en Joep van Deudekom openden de reeks van drie Masterclasses met humor in een interactieve sessie met als thema 'hoe word ik succesvoller dan mijn collega?', met als voornaamste tip: 'Altijd in het midden".


Vervolgens konden deelnemers kiezen uit een breed scala aan verdiepingssessies of Unconference tafelgesprekken over uiteenlopende onderwerpen, zoals contractonderhandeling, risicomanagement, en contractdigitalisering. Deelnemers konden in kleine groepen met elkaar discussiëren over actuele thema's in de wereld van contractmanagement. Zo werd er gesproken over maatschappelijke verantwoordelijkheid en de impact van nieuwe technologieën op het vakgebied.

Hoogtepunten van de dag waren de masterclasses van olympische bokster Nouchka Fontijn OLY en Professor Erik Scherder. Fontijn nam de deelnemers mee in de overeenkomsten tussen bedrijf en boksen. Een inspirerend en interactief verhaal o.b.v. haar eigen ervaringen over mindset, gameplan, veerkracht en samenwerking. Prof. Scherder ging in op het belang van een vitaal brein en gaf praktische tips om fit te blijven, zowel geestelijk als lichamelijk.

Lees meer Lees minder


De Nevi Contractmanagementdag 2024 werd afgesloten met een borrel en Streetfood diner op het museumplein van het Spoorwegmuseum. De deelnemers konden hier onder het genot van een hapje en drankje netwerken en napraten over de dag.

Binnenkort plaatsen wij hieronder de opbrengst uit de eerste Unconference formule. Deze vraagt nog verdere uitwerking en binnenkort ook beschikbaar op onze online community. (word je ook lid van IP en de groep Contractmanagers?)

 

"Volle tafels en gesprekken die als vanzelf ontstaan. Leuk om te doen en het netwerk te vergroten. Dank aan alle gasten."
Huib Schröder, Leveranciersmanager ICT


Hartelijk dank 

voor je bezoek aan ons evenement in het Spoorwegmuseum in Utrecht. 
Tot volgend jaar op 15 april 2025?

De Nevi Contractmanagementdag is een absolute must voor iedereen die actief is in het vakgebied van contract- en leveranciersmanagement. Of je nu een doorgewinterde professional bent of net begint in dit boeiende veld, de dag biedt een waardevolle gelegenheid om te leren, te delen en te groeien. Verbreed je kennis in relatiemanagement, ontdek de laatste trends en bouw waardevolle connecties met experts en collega's.


Onze partners

 

Zet je eerste stap in het inkoopvak

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren