Nevi
0

Contractmanagementdag 2024

Flexibel, strategisch en holistisch

Koop hier je ticket

Op 15 april 2024 bundelen Nevi en Crics hun krachten om de 11e editie van de Nevi Contractmanagementdag te organiseren - een niet te missen evenement voor iedereen die actief is in het vakgebied van contract- en leveranciersmanagement. 

Het thema van dit jaar is "Contractmanagement in beweging: flexibel, strategisch, holistisch". Met trots presenteren wij de Unconference Masterclass Editie!

Wat maakt deze editie uniek?

Dit jaar introduceren we met trots de Unconference Masterclass Editie, waarbij traditionele grenzen vervagen en deelnemers de regie nemen over hun leerervaring. Geen vaststaande agenda's, maar een dynamisch programma dat zich vormt op basis van jouw behoeften en inzichten. Verwacht boeiende discussies, interactieve sessies en een unieke kans om te netwerken met gelijkgestemden in contract- en leveranciersmanagement.

Voor wie is dit evenement?

De Nevi Contractmanagementdag is een absolute must voor iedereen die actief is in het vakgebied van contract- en leveranciersmanagement. Of je nu een doorgewinterde professional bent of net begint in dit boeiende veld, de dag biedt een waardevolle gelegenheid om te leren, te delen en te groeien. Verbreed je kennis in relatiemanagement, ontdek de laatste trends en bouw waardevolle connecties met experts en collega's.

Wat kun je verwachten?

  • Masterclasses met inspirerende keynotes.
  • Interactieve Unconference-tafels waar jouw input telt!
  • Verdiepingssessies, verzorgd door onze partners, met praktische inzichten en tools om contractmanagement naar een hoger niveau te tillen.
  • Netwerkmogelijkheden met gelijkgestemde professionals.


Mis deze unieke kans niet om deel uit te maken van de Contractmanagement Revolutie! Reserveer je plek vandaag nog en ontdek hoe flexibiliteit, strategie en holisme samenkomen op de Nevi Contractmanagementdag - Unconference Masterclass Editie. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen op 15 april 2024! 

Praktische informatie

Bezoek je deze pagina vanaf een mobiel apparaat? Beweeg naar rechts voor volledige weergave.
 
09.00 uur Inloop, ontvangst, netwerken. Mogelijkheid bezoek museum
10.15 uur Formele opening en toelichting op ons programma - Lizan Molmans, algemeen directeur Nevi
10.25 uur Masterclass; (Rob) Urgert & (Joep) Van Deudekom; Hoe word ik su6voller dan mijn collega?
11.05 uur Pauze met seizoensoepje & Wissel
11.45 uur Eerste ronde Unconference tafels (gefaciliteerd door prof. dr. ir. Wendy van der Valk) en verdiepingssessies verzorgd door onze partners
12.45 uur Netwerk lunch
13.45 uur Plenaire zaal
14.00 uur Tweede Masterclass: Nouchka Fontijn; talentontwikkeling, de juiste keuzes maken, mindset, veerkracht, agility en samenwerking
15.15 uur Tweede ronde Unconference tafels en verdiepingssessies
16.15 uur Plenaire zaal
16.30 uur Derde Masterclass: prof. dr. Erik Scherder; het functioneren van ons brein
17.30 uur Netwerk borrel en buffet
19.00 uur Einde
Urgert en Van Deudekom - Hilarisch duo
Humor en zakelijke evenementen, het is een minder vreemde combinatie dan je op het eerste gezicht zou denken. Natuurlijk hebben we het dan niet over humor van het type dijenkletsers en lach-of-ik-schiet, maar over cabaretiers die met amusante én inhoudelijke verhalen een bijdrage leveren aan de doelstelling van CMD24 evenement.
Joep van Deudekom en Rob Urgert, beiden cabaretier en onder meer bekend van De Kwis, Het Instituut en het nieuwe tvprogramma op de zondagavond “Wie denk je wel dat je bent?” toeren al enige tijd in het evenementencircuit.

Nouchka Fontijn - Nederlandse boksster
Nouchka Fontijn is een Nederlandse boksster in de middengewicht klasse. Ze spreekt over talentontwikkeling, het maken van de juiste keuzes, mindset, veerkracht, agility en samenwerking.
Na een fijne jeugd waarin sport vooral voor het plezier werd ingezet, stapte Nouchka Fontijn in januari 2007 de boksschool binnen. Daar viel zij al snel op door haar talent en werklust. In mei 2007 bokste Nouchka haar eerste wedstrijd in de middengewichtklasse. Vele trainingen en wedstrijden lagen aan de basis van haar successen. In de zomer van 2016 ging ze als eerste Nederlandse vrouw naar de Olympische spelen, hier schreef ze geschiedenis door zilver te winnen.

Erik Scherder - Het Brein; Neuropsychologie
Erik Scherder is hoogleraar Klinische Neuropsychologie en hoofd van de gelijknamige afdeling bij de Vrije Universiteit in Amsterdam. Ook is hij hoogleraar Bewegingswetenschappen aan de Rijksuniversiteit te Groningen. Beide universiteiten kende hem de onderwijsprijs toe, mede bepaald door studenten. Hij wordt beschreven als een bevlogen spreker, zijn onderzoek focust zich met name op de positieve effecten van beweging op het functioneren van ons brein. Voor CMD24 zal Erik Scherder een toepasbare presentatie geven.
Wat zijn Unconference tafelgesprekken?

Unconference tafelgesprekken zijn interactieve discussiesessies waarbij de deelnemers zelf de agenda bepalen en actief deelnemen aan het gesprek. In tegenstelling tot traditionele conferenties, waarbij het programma van tevoren is vastgesteld, bieden unconference tafelgesprekken een dynamische en flexibele benadering. Deze vorm van bijeenkomsten moedigt de deelnemers aan om hun eigen vragen, uitdagingen en issues in te brengen, waardoor een levendige en relevante discussie ontstaat.

Vooraf bepaalde onderwerpen door Nevi

Wij leveren vooraf enkele onderwerpen aan die als vertrekpunt dienen voor de unconference tafelgesprekken. Deze onderwerpen kunnen variëren van actuele trends en uitdagingen in contractmanagement tot innovaties in supply chain management. De vooraf bepaalde onderwerpen bieden een startpunt, maar het doel is dat de deelnemers zelf de diepte ingaan en hun eigen ervaringen en inzichten delen.

Tafelgesprekken staan onder begeleiding van facilitatoren

De tafelfacilitator speelt een cruciale rol in het begeleiden van de discussies. De rol omvat het creëren van een open en inclusieve sfeer waarin alle deelnemers worden aangemoedigd om actief deel te nemen. De facilitator zorgt ervoor dat het gesprek gestructureerd blijft en dat alle relevante perspectieven aan bod komen. Tot slot zal de facilitator een kort verslag opstellen van de opbrengst en een eventueel vervolg initiëren.

De Unconference tafels zijn voorbereid i.s.m. Prof. dr. ir. Wendy van der Valk (bijzonder Nevi hoogleraar Inkoop & Leveranciersmanagement aan de Universiteit Tilburg). Zij zal bij aanvang van de sessies nog een korte plenaire toelichting geven.
Wij hebben een longlist samengesteld van 17 onderwerpen die als vertrekpunt kunnen dienen voor de Unconference tafelgesprekken: 

 1.    Gedragstransformatie
 2.    Het belang en de toepassing van Spend management
    a. Ronde 1 gericht op private sector
    b. Ronde 2 gericht op publieke sector
 3.    Ethiek
 4.    De impact van CSRD en CSDDD reporting
 5.    Duurzaamheid / Circulariteit (incl toepassen blockchain t.b.v. keteninzicht) / Goed
        opdrachtgeverschap
 6.    Slimme contracten
 7.    Transparantie
 8.    Technologische ontwikkelingen die nu relevant zijn (bijvoorbeeld AI / Blockchain)
 9.    Indexaties
10.   Een soepel P2P proces: essentieel voor een goede klant-leverancier relatie?
11.   Groei van operationeel / tactisch naar strategisch CLM
12.   Managen van gecontracteerde prestaties (bijvoorbeeld van toeleveringsrisico’s en kwaliteit-
        beheersing/verbetering)
13.   Contractmanagement binnen Gemeenten
14.   Contractmanagement binnen Sociaal Domein
15.   Contractmanagement van ingewikkelde (internationale) samenwerkingen
16.   Big data (contract)management
17.   Van Contract- naar Relatiemanagement

De deelnemers aan de Nevi CMD24 bepalen in aanloop naar het event welke tien onderwerpen verdiept gaan worden aan de Unconference tafels. Met als doel dat de deelnemers zelf de diepte ingaan en hun vragen, oplossingsbehoefte besproken / beantwoord worden op basis van de ervaring, kennis en inzichten van de max 8 deelnemers per tafel. 

Spreekt je deze Unconference formule aan? Schrijf je dan snel in en maak onderdeel uit van de keuze van de tien te bespreken onderwerpen. En mis je onderwerpen, laat ons dat dan voor al weten via een mailtje aan e.derochemont@nevi.nl
 
Parallel aan de twee rondes Unconference tafels bestaat ook de mogelijkheid om deel te nemen aan maximaal 8 verdiepingssessies. Deze worden inhoudelijk gepresenteerd op basis van praktijkverhalen van onze partners. Hun presentaties zullen in verschillende vormen invulling geven aan het thema van deze 11e editie van de Nevi CMD: Contractmanagement in beweging; flexibel, strategisch, holistisch.

De partners die hun bijdrage al toegezegd hebben zijn:
1.    Contractify
2.    Ivalua
3.    Het NIC i.c.m. AevesBenefit
4.    ISPnext
5.    Buynamics

De overige drie partners en meer informatie over de verdiepingssessies van alle partners volgen spoedig.
Het Spoorwegmuseum

Maliebaanstation 16
3581 XW Utrecht

Telefoon 030-2306206 (bereikbaar tijdens reguliere openingstijden)

Je kan het museum bezoeken met de bus, fiets of auto.

Met de bus:
Neem vanaf Utrecht Centraal bus 4, 8, 28, 50, 55, 73, of 77 en stap uit bij bushalte Stadsschouwburg. Vanaf die halte is het Spoorwegmuseum op loopafstand te vinden.

Met de auto:
Vul in: ‘Johan van Oldenbarneveltlaan 1, Utrecht’
Let op:  vanaf A2 uit de richting Amsterdam niet Centrum/Jaarbeurs volgen maar via stadion Galgenwaard rijden. Zie ook onze routebeschrijving.

Let op: de pendeltrein vanaf Utrecht Centrum naar het Spoorwegmuseum rijdt niet op maandag tijdens ons event!

Voor meer informatie over aanmelding en registratie neem contact op met het support team Netwerk & Events.

Tel: 088-3300700 - E-mail: evenementen@nevi.nl.

 

Nevi Contractmanagementdag 2024

Bestel hier je ticket

De 11e editie van de Nevi Contractmanagementdag; de Unconference Masterclass editie. Verzeker je direct van een toegangsbewijs.

 

Zet je eerste stap in het inkoopvak

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren