0

Filters

Thema

Sector

Tools

Life cycle costing tools ontwikkeld door de EC

LCC wordt door een toenemend aantal overheidsinstanties in de hele EU en in verschillende sectoren toegepast.Volgens de EU-aanbestedingsregels van 2014 moet een contract worden gegund op basis van de economisch meest voordelige inschrijving (MEAT).

 
Tools

MVO specificatiebladen van 81 productcategorieën

Nevi en Stichting MVO-Register maken samen meer duurzame impact door MVO kennis laagdrempelig en praktisch toegankelijk te maken. MVO-Register stelt 81 MVO specificatiebladen, van afvalinzameling tot werkkleding,  ter beschikking aan Nevi-leden.

 
Tools

Sustainable Development Goals (SDG)-kaarten voor producten en diensten

Nevi en Stichting MVO-Register maken samen meer duurzame impact door MVO kennis laagdrempelig en praktisch toegankelijk te maken. MVO-Register stelt 81 SDG kaarten, van afvalinzameling tot werkkleding,  ter beschikking aan Nevi-leden.

 
Tools

MVI infographic

MVO Nederland en Nevi hebben medio 2019 de weg naar Maatschappelijk Verantwoord Inkopen (MVI) vertaald naar een overzichtelijke infographic voorzien van handige links.

 
Tools

Gids Proportionaliteit (NL/ENG)

<

 
Tools

Innovatiekoffer - inkoop van innovatie

De innovatiekoffer helpt overheden bij inkoop van innovatie. Deze koffer heeft 3 pijlers: instrumenten, cases en trajecten. De instrumenten beschrijven stap voor stap verschillende manieren waarmee de overheid innovatie kan inkopen. Deze instrumenten zijn gebaseerd op de praktijk.

 
Tools

Beoordelingsmatrices: templates en handleiding

[embed]https://youtu.be/t4Ypk2nq5fw[/embed]Deze handleiding is geschreven voor inkoopdeskundigen die gebruik willen maken van de templates van UBR-HIS voor beoordelingsmatrices. De handleiding bestaat uit een korte en bondige toelichting en daarbij enkele visuele weergaven van de te verrichten handelingen in de matrices.

 
Tools

Self-Assessment 10 Behavioral Ailments existing relationship

<a title="Take the 10 Ailments Self-Assessment" href="http://assessments.vestedway.