Nevi
0
1-8 van 741 resultaten
Deal

Vergrijzing is de komende jaren grootste uitdaging

Interview met voorzitter van Gemeentelijk Inkoop Platform over de uitdaging van komende jaren; de vergrijzing. Hij geeft een beeld van de inkoopsamenwerking tussen gemeenten en over shared-services.

  • 09-04-2024
Deal

Early involvement is essentieel in deze sector

Het team van inkoopdirecteur Richard Piekar levert belangrijke bijdrage aan de nieuw gelanceerde duurzaamheidsstrategie bij BAM. Piekar vertelt over de early involvement aanpak in de tenderfase.

  • 09-04-2024
Deal

Inclusie zet de turbo op prestaties

Inclusiviteit komt langzaam maar zeker op de inkoopagenda. Een inclusief inkoopteam functioneert niet alleen beter maar kan door inclusieve inkoop ook flinke maatschappelijke impact hebben. Hoe vergroot je als inclusieve organisatie de supply base en hoe haal je innovaties binnen?

  • 19-02-2024
Deal

Purchase to pay is here to stay

​​​​​​​Een digitaal proces voor bestellen tot betalen is het nieuwe normaal geworden. Dat betekent nog niet dat je implementatie ervan heel gemakkelijk is. Waarom is een P2P-oplossing überhaupt nodig binnen een organisatie?

  • 19-02-2024
Deal

Kern van ons werk is het maken van connecties

ASML heeft altijd zo veel mogelijk uitbesteed. Inmiddels is 85 procent inkoop en 15 procent eigen waarde. “De hoofdmoot van ons werk is connecties maken tussen R&D en de buitenwereld”, aldus director sourcing & procurement Thomas Plees. Dit artikel is eerder in Deal! 7 gepubliceerd. Log in om verder te lezen.

  • 01-11-2023
Deal

Revolutie gaande in inkoopdata-analyse

De komst van Advanced Data Analysis van ChatGPT biedt vele mogelijkheden voor de analyse en bewerking van data. Een introductie door experts Robert Driessen en Rob van de Coevering. Dit artikel is eerder in Deal! 7 gepubliceerd. Log in om verder te lezen.

  • 01-11-2023
Deal

Hoe word je succesvol in de publieke sector?

De publieke sector heeft een imagoprobleem. Onterecht, aldus ervaringsdeskundigen Yvette Berkel en Karin Andela, want het publieke domein is volop in beweging en de maatschappelijke relevantie is groot. Om er succesvol te worden, heb je vooral social skills nodig. Dit artikel is eerder in Deal! 7 gepubliceerd.

  • 01-11-2023
Deal

Pionieren in inkoop professionaliseren

Erwin Minnaard is inkoop- en contractmanager bij TU Delft. Dit artikel over de Inkooppraktijk is eerder in Deal! 7 gepubliceerd. Log in om verder te lezen.

  • 01-11-2023
Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen