Nevi
0
1-8 van 291 resultaten
Deal

Inkoop stelt hoge eisen aan zichzelf

De Nederlandse Barometer Inkopen in Private Sector geeft inzicht in hoe tevreden inkoopprofessionals zijn over hun organisatie en inkoopstrategie. Lees over de huidige ontwikkelingen van inkoop.

  • 02-07-2024
Deal

Over Tina, Potemkin en de Millau-brug

'Purchasing Pro' is een pleidooi voor verschuiving van focus op besparingen naar het opbouwen van duurzame klant-leveranciersrelaties. Waarom moet je dit praktijkboek met herkenbare voorbeelden lezen?

  • 21-05-2024
Deal

Overheid ziet leverancier nog niet als partner

Leveranciersmanagement wordt op verschillende manieren ingevuld bij de rijksoverheid. Wat zijn vervolgstappen in leveranciersmanagement? En waarom ziet de overheid leveranciers nog niet als partner?

  • 21-05-2024
Deal

De aantrekkingskracht van symmetrie

Hoe zou symmetrie tussen klant en leverancier de beste resultaten kunnen opleveren? En spiegel je eigen gedrag eens aan de leverancier, ben je dan blij met hoe die zich opstelt ten opzichte van jou?

  • 21-05-2024
Deal

Gasunie zet in op relationele contracten

We staan voor een energietransitie en een krapte in de toeleverende markt. Met oog op deze gebeurtenissen formuleerde Gasunie een nieuwe inkoopstrategie. In dit artikel lees je hoe.

  • 21-05-2024
Deal

Kern van ons werk is het maken van connecties

ASML heeft altijd zo veel mogelijk uitbesteed. Inmiddels is 85 procent inkoop en 15 procent eigen waarde. “De hoofdmoot van ons werk is connecties maken tussen R&D en de buitenwereld”, aldus director sourcing & procurement Thomas Plees. Dit artikel is eerder in Deal! 7 gepubliceerd. Log in om verder te lezen.

  • 01-11-2023
Deal

Revolutie gaande in inkoopdata-analyse

De komst van Advanced Data Analysis van ChatGPT biedt vele mogelijkheden voor de analyse en bewerking van data. Een introductie door experts Robert Driessen en Rob van de Coevering. Dit artikel is eerder in Deal! 7 gepubliceerd. Log in om verder te lezen.

  • 01-11-2023
Deal

Pionieren in inkoop professionaliseren

Erwin Minnaard is inkoop- en contractmanager bij TU Delft. Dit artikel over de Inkooppraktijk is eerder in Deal! 7 gepubliceerd. Log in om verder te lezen.

  • 01-11-2023
Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen