0

Filters

Thema

Sector

Deal

Sterker sturen op doelmatigheid noodzakelijk

Er is aandacht voor rechtmatigheid van inkoop. Volgens 2 adviseurs moet er sterker op doelmatigheid worden gestuurd bij aanbestedingen.

 
Deal

Deal! februari 2021

In de eerste Deal! van 2021 is er uitgebreid aandacht voor de inkoopstrategie van vaccins tegen corona. Daarnaast vind je informatie over contractmanagement bij Nederlandse gemeenten, een interview met Lizan Molmans, Chief Procurement Officer bij Eneco over de Nevi-Deal! Nationale Inkoopenquête en een artikel over de vier succesfactoren van risicomanagement.  Log hieronder in met je Nevi-nummer of maak een gratis account aan.

 
Deal

Deal! december 2020

In de laatste Deal! van 2020 kijken we vooruit in onzekere tijden, met onder meer een interview met Hans Heijmans, COO van het Nederlandse automerk Lightyear, de verschillen tussen Duitse en Nederlandse inkoop en een samenwerkingstraject in Groningen. Log hieronder in met je Nevi-nummer of maak een gratis account aan.

 
Deal

Deal! november 2020

Veel zorg, aanbesteden, duurzaamheid, risicomanagement, gezonde ketens en leveranciersprestaties in deze editie.

 
Deal

Deal! oktober 2020

In Deal! oktober veel industrie: procurement transformation bij DSM, supply chains in de automotive en bij Fokker, sourcen dicht(er) bij huis en flexibele contracten. Maar ook social return en catergoriemanagement bij de overheid. Bekijk Deal! online. Log in met je Nevi-nummer of maak een gratis account aan.

 
Deal

Deal! september 2020

In dit september issue een interview met Tom Hoeben, hoofd inkoop Jeroen Bosch ziekenhuis over de crisismodus in het epicentrum van de corona-uitbraak. En verder 'Kwaliteit en besparingen gaan samen', inkooppraktijk bij VMI, duuzaamheid bij KPN en Bugaboo en Vrouwen in inkoop. 

 
Deal

Deal! juni 2020

De zomereditie met onder meer de resultaten van het tweejaarlijkse onderzoek Ambitie in inkoop, een interview met de kersverse hoogleraar Wendy van der Valk, en de coronakroniek van inkoopdirecteur Tjarda Becker van FrieslandCampina.

 
Deal

Deal! februari 2020

Deze eerste editie van 2020 start met het doorbreken van barrières voor MVI, een afscheidsinterview met hoogleraar Finn Wynstra, een artikel over smart warehousing bij DHL en een praktijkverhaal over een Vested IT-project.

 
Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren