Nevi
0
1-8 van 384 resultaten
Deal

Generatieve AI: klein beginnen, snel falen

In dit artikel behandelen we vragen over generatieve AI zoals: is AI binnen inkoop en supply management een hype of blijvertje? En zijn er al use cases van generatieve AI? En wat zijn de resultaten?

  • 09-04-2024
Deal

Meer strategische samenwerking en discussie nodig

In dit artikel lees je de belangrijkste conclusies van het onderzoek van Nevi en Significant Synergy naar actuele trends en ontwikkelingen in de publieke inkoop aan de hand van een vragenlijst.

  • 09-04-2024
Deal

Soms voel ik me een verbindingsofficier

Robert Jaspers is verantwoordelijk voor de indirecte inkoop bij Mc Donald's. Hoe kan je geld besparen en meer impact maken door samen te werken en samen in te kopen met verschillende franchisenemers?

  • 09-04-2024
Deal

Vergrijzing is de komende jaren grootste uitdaging

Interview met voorzitter van Gemeentelijk Inkoop Platform over de uitdaging van komende jaren; de vergrijzing. Hij geeft een beeld van de inkoopsamenwerking tussen gemeenten en over shared-services.

  • 09-04-2024
Deal

Column: Gaat insourcing helpen?

Afgelopen decennia zijn vooral maakbedrijven met uitbesteding tot het gaatje gegaan. Na wat foutjes bij leveranciers overweegt Boeing nu insourcing van de rompenproductie. Maar gaat dit helpen?

  • 09-04-2024
Deal

Column: Laaghangend fruit

In april 2023 werd een aanvullend klimaatpakket gepresenteerd om in 2030 al 60% co2 reductie te realiseren i.p.v. de in EU-verband afgesproken 55%. Blijft deze ambitie overeind en zijn we goed op weg?

  • 09-04-2024
Deal

Early involvement is essentieel in deze sector

Het team van inkoopdirecteur Richard Piekar levert belangrijke bijdrage aan de nieuw gelanceerde duurzaamheidsstrategie bij BAM. Piekar vertelt over de early involvement aanpak in de tenderfase.

  • 09-04-2024
Deal

Op pad met roadmap voor duurzame keuzes

In dit artikel wordt een roadmap toegelicht hoe doelgericht op pad te gaan om duurzame oplossingen te bevorderen. Zie in de roadmap drie hoofdgroepen per inkoopprocesstap met concrete handvaten.

  • 09-04-2024
Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren