0

Filters

Thema

Sector

Deal

Deal! juni 2020

De zomereditie met onder meer de resultaten van het tweejaarlijkse onderzoek Ambitie in inkoop, een interview met de kersverse hoogleraar Wendy van der Valk, en de coronakroniek van inkoopdirecteur Tjarda Becker van FrieslandCampina.

 
Deal

Deal! februari 2020

Deze eerste editie van 2020 start met het doorbreken van barrières voor MVI, een afscheidsinterview met hoogleraar Finn Wynstra, een artikel over smart warehousing bij DHL en een praktijkverhaal over een Vested IT-project.

 
Deal

Deal! juni 2020

Deal! juni 2020

 
Deal

Deal! mei 2020

In dit mei-nummer veel artikelen over de gevolgen van de corona crisis: de impact op contracten, risicoreductie heeft een prijs (interview met hoogleraar Ton de Kok) en het coronadagboek van Marianne van Keep (Verstegen Spices & Sauces). En meer.

 
Deal

Deal! april 2020

In deze Deal! onder meer een artikel over dure geneesmiddelen. Verder: een onderzoek over het intensief betrekken van leveranciers, een terugblik op het Hanze seminar in Groningen waar antwoord wordt gegeven op de vraag 'kan je creativiteit digitaliseren?', een interview met Holger Schiele (Universiteit Twente) over de CPO van de toekomst. En tot slot duikt journalist Evi Husson in de supply chains van de maakindustrie in Coronatijd.

 
Deal

Deal! december 2019

De laatste Deal! van 2019. Met een terug- en vooruitblik, Young Sustainable Professional bij Philips, een kennismaking met de nieuwe hoogleraar Publieke inkoop Fredo Schotanus en veel praktijk!

 
Deal

Deal! november 2019

Artificial Intelligence - volop kansen, nog weinig toepassingen. Digitalisering: Slimmer gebruik van data geeft grip op keten. En interview met CPO Rijkswaterstaat en Empowerment op Nevi Procurement Day 2019.

 
Deal

Deal! oktober 2019

Hoe draagt inkoop bij aan goede, toegankelijke en betaalbare zorg? Dat staat centraal in deze Zorg-special. Maar ook een terugblik op het Nijenrode congres en de Green Deal 2.0.