Nevi
0
MSU+

MSU+ 2.0 Examen

Heb je de training MSU+ 2.0 gevolgd? Doe examen en word gecertificeerd MSU+ auditeur. Het examen bestaat uit het uitvoeren van een MSU+ meting in een organisatie. 

De rapportage dien je in en verdedig je vervolgens ten overstaan van de Nevi-certificeringscommissie. Bij goed gevolg word je officieel gecertificeerd als MSU+ auditeur. 

Benchmark database 

Alleen van gecertificeerde MSU+ auditeurs worden de auditresultaten officieel erkend. Deze erkende auditresultaten worden opgenomen in de Purchasing Excellence Publiek database van Nevi. Om ‘vervuiling’ van de database tegen te gaan worden alleen metingen die door een gecertificeerd auditeur zijn uitgevoerd, in de database opgenomen. De database functioneert als dé benchmark voor de Nederlandse publieke sector op het gebied van professionele inkoop. 

Toelatingseisen examen MSU+ auditeur 

Om te kunnen deelnemen aan het examen voor MSU+ auditeur moet je: 

  • een MSU+ audit gedaan hebben bij de eigen organisatie of bij een externe organisatie. Let op: indien je bij je eigen organisatie een MSU+ audit uitvoert, moet de objectiviteit extra gewaarborgd zijn 
  • een rapportage opstellen en indienen bij Nevi die zal worden gebruikt als basis voor het examen door de certificeringscommissie. 

Procedure MSU+ 2.0 examen 

  • Aanmelden via deze pagina 
  • Deadline inleveren rapportage MSU+ meting 10 werkdagen voor aanvang examensessie 
  • De certificeringsommissie zal de rapportage voorafgaande de examensessie bestuderen 
  • De duur van de examensessie is ongeveer 1 uur en bestaat uit: +/- 15 minuten presentatie over bevindingen en context rapportage, +/- 20 minuten vragen stellen door de certificeringscommissie, +/- 10 minuten overleg tussen certificeringscommissieleden en +/- 10 minuten terugkoppeling uitslag 
  • Beoordeling vindt plaats op basis van: kennis MSU+ model (audit tool), vaardigheden in het toepassen MSU+ meting, persoonlijkheidskenmerken MSU+ auditeur, kwaliteit van de rapportage en het advies en terugkoppeling uitslag en bij een positief resultaat uitreiking MSU+ auditeur-certificaat 
  • Gecertificeerde MSU+ auditeurs worden opgenomen in het online register MSU+ van Nevi

Praktische informatie

Nadat je je hebt ingeschreven voor het examen nemen we contact met je op om het definitieve tijdstip van het examen te bepalen. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren