Nevi
0
Vrijstellingen

Vrijstellingsprocedure: route samenwerkingsovereenkomst

Nevi heeft met verschillende hogescholen een samenwerkingsovereenkomst. Dit betekent dat er afspraken zijn gemaakt over het verkrijgen van (een aantal) vrijstellingen als je bepaalde opleidingen en/of minoren hebt gevolgd.

Bestaat er voor jouw hogeschool een samenwerkingovereenkomst?

Met de volgende hbo-instellingen hebben wij afspraken gemaakt over vrijstellingen voor Nevi-opleidingen met diploma:Studeer je binnenkort af aan een van de bovengenoemde hogescholen, heb je een Nevi studentenlidmaatschap én heb je minimaal de inkoopminor gevolgd, dan kom je kosteloos voor een Nevi-vrijstellingsverklaring in aanmerking. 

Hoe ontvang je de Nevi-vrijstellingsverklaring? 

De hogeschool geeft je aan het eind van je opleiding informatie over het ontvangen van de vrijstellingsverklaring. Je geeft dus aan je opleidingsinstelling door dat je deze wil ontvangen. De opleidingsinstelling verstrekt deze gegevens aan Nevi, waarna Nevi je de vrijstellingsverklaring stuurt. 

Wil je hiervan gebruik maken? Neem dan contact op met je docent van de minor Inkoop voor de actuele voorwaarden.

Heb je géén Nevi studentenlidmaatschap en/of ben je afgestudeerd vóór februari 2021, vraag dan een vrijstelling aan via de individuele route. De doorlooptijd van jouw aanvraag bedraagt 4 weken na ontvangst.


Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren