Nevi
0
Vrijstellingen

Vrijstellingsprocedure: route samenwerkingsovereenkomst

Nevi heeft met verschillende hogescholen een samenwerkingsovereenkomst. Dit betekent dat er afspraken zijn gemaakt over het verkrijgen van (een aantal) vrijstellingen als je bepaalde opleidingen en/of minoren hebt gevolgd.

Bestaat er voor jouw hogeschool een samenwerkingovereenkomst?

Met de volgende hbo-instellingen hebben wij afspraken gemaakt over eventuele vrijstellingen voor Nevi 1:


Studeer je binnenkort af aan een van de bovengenoemde hogescholen, heb je een Nevi studentenlidmaatschap én heb je minimaal de inkoopminor gevolgd, dan kom je kosteloos voor een Nevi-vrijstellingsverklaring in aanmerking. 

Hoe ontvang je de Nevi-vrijstellingsverklaring? 

De hogeschool geeft je aan het eind van je opleiding informatie over het ontvangen van de vrijstellingsverklaring. Je geeft dus aan je opleidingsinstelling door dat je deze wil ontvangen. De opleidingsinstelling verstrekt deze gegevens aan Nevi, waarna Nevi je de vrijstellingsverklaring stuurt. 

Denk je in aanmerking te komen voor een Nevi-vrijstellingsverklaring? Neem dan contact op met je docent van de minor Inkoop. De docent neemt contact op met Nevi en indien aan alle voorwaarden is voldaan, krijg je de Nevi-vrijstellingsverklaring toegestuurd.

Heb je géén Nevi studentenlidmaatschap en/of ben je afgestudeerd vóór 1 februari 2021, vraag dan een vrijstelling aan via de individuele route, via vbi@nevi.nl. Je hoeft dan geen modulewijzers en relevante literatuur aan te leveren, maar wel een kopie van je diploma + cijferlijsten en het ingevulde aanvraagformulier vrijstellingen individuele route. 

De doorlooptijd van jouw aanvraag bedraagt maximaal 4 weken na ontvangst.

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren