Nevi CPD: Continuing Personal Development

Nevi CPD is het netwerk waarin persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit centraal staan. Inzichten, kennis(sen) & ervaringen worden uitgewisseld. Het platform draagt bij aan verbinding, verbreding, verdieping en innovatie binnen Inkoop & Supply Management. 

Continuing Personal Development (CPD) brengt inkoopprofessionals bijeen die gemeenschappelijke belangen en passies delen en directe waarde aan hun organisaties willen toevoegen. Het platform draagt bij aan verbinding, verbreding, verdieping en innovatie binnen Inkoop & Supply Management. Leden van CPD gaan zelf én met elkaar aan de slag: ze verdiepen hun kennis over actuele en urgente thema’s binnen inkoop, onderzoeken, schrijven artikelen of organiseren een event voor medeleden. Wil jij als professional ook aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling? Word ook lid van Nevi CPD! 

Lid worden van Nevi CPD?

Je kan lid worden als je:

 • Nevi-member bent
 • actief werkzaam bent binnen Purchasing & Supply Management
 • een Purchasing & Supply Management professional bent of de verantwoording over deze functie hebt
 • werkt op HBO +-niveau
 • jezelf wilt inzetten voor de verdere ontwikkeling van het vakgebied, Purchasing & Supply Management
 • (strategische) waarde wil toevoegen aan de doelstellingen van je eigen organisatie
 • een actieve bijdrage wil leveren aan ons CPD-platform

Aanmelden voor CPD lidmaatschap (100 euro exclusief btw per jaar)

Let op: Ben je nog geen Nevi-member? Dan word je bij het aanmelden voor CPD, ook automatisch Nevi Professional Member.

CPD op LinkedIn

De LinkedIn groep van het CPD-platform is dé online locatie om direct in contact te komen met andere CPD leden, informatie te delen, vragen te stellen, elkaar met stellingen te prikkelen en op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van inkoop en management.

Meer weten over Nevi CPD?

Neem voor meer informatie over Nevi CPD contact op met Erik van Assen.

Opleidingen en trainingen persoonlijke ontwikkeling

Als inkoper ben je voor een groot deel afhankelijk van anderen binnen je organisatie. Het is daarom belangrijk dat je binnen deze organisatie zoveel mogelijk impact hebt. Je persoonlijke ontwikkeling is hierbij cruciaal. Persoonlijke ontwikkeling helpt je beter te communiceren, leiding te geven, samen te werken, overtuigen, je bewust te zijn van je eigen gedrag en conflicten op te lossen. 

Nevi CPD is dus een netwerk van inkoopprofessionals waarbij persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit centraal staan. Wil je meer leren over persoonlijke ontwikkeling? We bieden ook opleidingen en trainingen aan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, namelijk: 

 • Opleiding: Procurement Leadership Program

  De opleiding Procurement Leadership streeft ernaar je leiderschapskwaliteiten te verbeteren, daagt je uit met de nieuwste ideeën in (inkoop) management en nodigt je uit om te experimenteren met en na te denken over nieuwe gedragsstrategieën. De opleiding is in het Engels. 

 • Training: Leiderschap met impact

  De training Leiderschap met impact is speciaal bedoeld voor inkoop- leveranciers- en contractmanagers. Het helpt hen meer voor elkaar te krijgen binnen hun organisatie en hun leiderschapskwaliteiten te vergroten. Een leider kan niet alleen maar regels opleggen; werknemers doen beter hun best als je ze weet te motiveren. In deze training leer je hoe je dat doet. Daarvoor begin je bij jezelf. Door eerst je inzicht in jezelf te vergroten, leer je het beste uit jezelf en je werknemers te halen. De trainer leert je dit alles op basis van beproefde methodieken en inzichten.

 • Training: NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren)

  De grondleggers van NLP kwamen er in de jaren ’70 achter dat succesvolle mensen een aantal uitgangspunten hanteren. Deze uitgangspunten hebben zij in kaart gebracht. Door deze uitgangspunten te volgen en op jezelf toe te passen, vergroot je je eigen succes. Bij de tweedaagse training NLP leer je de basisprincipes van NLP. Ook leer je hoe je deze principes toepast om overtuigender te worden, relaties op de werkvloer te verbeteren, effectief te communiceren en aan je persoonlijke doelen te werken. Dit alles gebeurt onder de leiding van een ervaren trainer, die met je oefent en je gerichte feedback geeft.

 • Training: Vergroot je impact

  Voor een inkoper is het belangrijk om het goed met de rest van de organisatie samen te kunnen werken. Vaak is het nodig om afspraken of regels te formuleren, en ervoor te zorgen dat deze worden opgevolgd. Dat vraagt om zelfvertrouwen, beïnvloedend vermogen en mensenkennis. De vierdaagse (in twee blokken) training Vergroot je impact helpt je jezelf op deze gebieden te ontwikkelen.

Evenementen binnen het CPD Netwerk

CPD bestuur (cpd@nevi.nl)

 

  Eric Zwitserloot Eric Zwitserloot

   Annemarie de Graaf Annemarie de Graaf

 Andre lurvink André Lurvink

Jan Mol Jan Mol