Nevi
0
Ledenraad

Ledenafgevaardigden Noord-Nederland

Maak kennis met de ledenafgevaardigden van community Noord-Nederland. Zij zullen samen met 26 anderen, de leden van Nevi voor 3 jaar vertegenwoordigen in de Ledenraad van Nevi. 

Ze stellen zich graag aan je voor. Lees waarom zij in de ledenraad zitten en wat zij belangrijk vinden.

Pieter Bergman (1963) - branche: industrie/energie - nieuw in de ledenraad

Ik wil mij graag kandidaat stellen omdat ik mijn werkervaring wil delen met anderen en ik door mijn huidige en voorgaande werkzaamheden een groot netwerk heb opgebouwd die vraag en behoefte binnen de inkoopwereld bij elkaar kan brengen.

384

 


Erik Kroeze - Meilink (1968) - branche: industrie/energie - herkozen

Door mijn passie voor het inkoopvak stel ik mij herkiesbaar voor een tweede termijn als lid van de ledenraad van Nevi. Graag vertegenwoordig ik de leden van Nevi en m.n. de leden uit de kring / community Noord voor wat betreft het toezicht op de plannen en de uitvoering van het beleid door directie en bestuur van Nevi. Daarbij natuurlijk ook rekening houdend met de belangen van Noord. Tevens ligt mijn focus op de belangen voor de private sector die naar mijn mening onvoldoende aandacht krijgt binnen Nevi. 

Door persoonlijke omstandigheden heb ik mij de afgelopen jaren te beperkt zichtbaar kunnen inzetten voor de Ledenraad. Nu het weer beter met me gaat zou ik graag mijn bijdrage weer willen bieden. Ik hoop dat de leden uit de kring  / community Noord mijn kandidatuur waarderen en steunen.

384Roland Alexander Hovius (1973) - branche: Financiële en Zakelijke dienstverlening - nieuw in de ledenraad

Graag stel ik mij kandidaat om vanuit mijn inkoopkennis en ervaring mezelf te kunnen in te zetten voor de Nevi Ledenraad. Ook mijn netwerk, opgedane kennis en ervaring vanuit Nevi Noord kan ik hierbij gebruiken. Hiermee verwacht ik een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan de verdere ontwikkeling van Nevi en het inkoopvak.Elske Galema (1993) branche: financiele en zakelijke dienstverlening  - nieuw in de ledenraad

Als inkoper en accountmanager ligt mijn focus op het volgen van de ontwikkelingen in de markt en het vertegenwoordigen van de klant op het gebied van inkoop. Het vertegenwoordigen van klanten en monitoren van ontwikkelingen zie ik terugkomen in de functie als lid van de ledenraad van Nevi. Wat mij motiveert om me kandidaat te stellen voor de ledenraad is om mijn passie voor het inkoop vak te delen met anderen en om gezamenlijk inkoop naar een hoger niveau te tillen.    

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren