Nevi
0
Bestuur en ledenraad

Ledenafgevaardigden Zuidwest-Nederland

Maak kennis met de ledenafgevaardigden van community Zuidwest-Nederland. Zij zullen samen met 22 anderen, de leden van Nevi voor 3 jaar vertegenwoordigen in de Ledenraad van Nevi. 

Ze stellen zich graag aan je voor. Lees waarom zij in de ledenraad zitten en wat zij belangrijk vinden

Marcel Bergenhenegouwen (1976) branche: overig - nieuw in de ledenraad

Als kennis- en netwerkorganisatie heeft Nevi mij geholpen in mijn ontwikkeling tot professioneel inkoper. Met mijn ruime ervaring bij de overheid, het onderwijs en de vervoerssector kan ik als lid van de ledenraad iets teruggeven aan Nevi en zo bijdragen aan de verdere ontwikkeling van Inkoop en Supply Chain Management.

Marcel BergenhenegouwenKim Schofaerts (1970) branche: overig -  herkozen

In het dagelijks leven begeleid ik zowel aanbestedende diensten als inschrijvers bij aanbestedingen, altijd vanuit de ambitie om win/win/win samenwerkingsverbanden tot stand te brengen. Partnerships die de overheid, het bedrijfsleven én de maatschappij als geheel verder helpen. In de afgelopen periode heb ik me als Nevi ledenraadslid bezig gehouden met de governance in de Commissie Statuten. Graag zou ik dit werk willen afronden in de volgende termijn.

Kim Schofaerts - zuidwest NederlandJacco van Dijk (1970) branche: detail- en groothandel - herkozen

Inkoop is een prachtig vakgebied! Met flink wat inkoop- en bestuurlijke ervaring op zak is het leuk om een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van Nevi en de verbinding tussen inkoopvakgenoten. Als herkiesbaar lid van de ledenraad zet ik me graag nog een termijn in voor deze mooie vereniging!  

Jacco van Dijk - Zuidwest NederlandFloortje Waaijer (1987) branche: publieke sector / onderwijs - herkozen

Vanuit de publieke sector stel ik mij kandidaat. Al bijna 10 jaar actief in de wereld van inkoop. Na het behalen van mijn Nevi 2 in 2018, heb ik besloten mij in te zetten om de opleidingen nog beter te laten aansluiten op de dagelijkse inkooppraktijk. De afgelopen jaren heb ik met plezier onderdeel uitgemaakt van de ledenraad en zou ik de komende termijn graag het verschil maken.

Floortje Waaijer - zuidwest NederlandJaap Corvers (1972) branche: overig - nieuw in de ledenraad

Naast uitbreiding van het netwerk een unieke gelegenheid om een bijdrage te kunnen leveren en gelijktijdig bestuurservaring op te doen.Joram Jansen (1972) branche: industrie/energie - nieuw in de ledenraad

Geïnteresseerd in de veranderingen van Nevi en de ontwikkeling die Nevi doormaakt o.a. op het gebied van de digitalisering van het onderwijs. Diverse mensen uit mijn teams volgen Nevi en van daaruit is de interesse / ambitie ontstaan naar een actievere rol.Het lijkt mij interessant hier deel van uit te mogen maken. Bijkomend vind ik het netwerk element ook erg interessant.Angelique Schepers (1975) branche: publieke sector/onderwijs - herkozen

Ik denk graag actief mee over de ontwikkelingen binnen het inkoopvak. Ik breng hierbij mee kennis vanuit de publieke sector, met name de gemeente.Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren