Nevi
0
Bestuur en ledenraad

Ledenafgevaardigden Ledenraad Zuid-Nederland

Maak kennis met de ledenafgevaardigden van community Zuid-Nederland. Zij zullen samen met 23 anderen, de leden van Nevi voor 3 jaar vertegenwoordigen in de Ledenraad van Nevi. 

Ze stellen zich graag aan je voor. Lees waarom zij in de ledenraad zitten en wat zij belangrijk vinden.

Richard Brabers (1988) branche: publieke sector / onderwijs - herkozen

In 2018 ben ik toegetreden tot de Nevi Ledenraad. Ik stel me graag opnieuw verkiesbaar voor een tweede termijn. De afgelopen drie jaar heeft Nevi niet stil gestaan, door o.a. NEVI NEXT, nieuwe huisvesting en twee nieuwe bestuurders. De komende drie jaar zijn er nog genoeg kansen en uitdagingen, waardoor ik me met veel enthousiasme wil blijven inzetten voor deze mooie vereniging. Continuïteit van de Nevi Ledenraad vind ik, als lid van Commissie Continuïteit, uiteraard van belang. In mijn tweede en laatste termijn hoop ik mijn reeds opgedane ervaring te kunnen overdragen op nieuwe en jonge Ledenraadsleden.

Richard Brabers - Zuid NederlandJeroen Teuns (1972) branche: overig - nieuw in de ledenraad

Ik ben al in het begin van mijn loopbaan in aanraking gekomen met inkoop. Ik heb inmiddels al meerdere opleidingen en trainingen bij Nevi mogen volgen, hetzij via mijn werkgevers en later ook als zelfstandige. Vanzelfsprekend wil ik graag wat terug doen. Ik wil me met name inzetten voor het verder professionaliseren van het inkoopvak en een nieuwe generatie enthousiast maken voor het vak, met een focus op digitalisering.

Jeroen Teuns - Zuid NederlandNorbert Romeijn (1968) branche: industrie / energie - herkozen

Ik ben een gepassioneerd Nevi-3 alumni & Procurement/Supply Chain professional. (Huidige Procurement Leadership Program) Ik ben sinds 2016 lid van Nevi Ledenraad, waarvan drie jaar als vicevoorzitter. Ik ben zeer trots op de totstandkoming van het Nevi Next beleid voor de toekomst van Nevi. Ik zet me graag in om samen met de Nevi Ledenraad toezicht te houden op de uitvoering van het Nevi beleid voor een gouden toekomst voor onze mooie vereniging.

Norbert Romeijn - Zuid NederlandMarc Hendricks (1980) branche: overig - herkozen

Ik wil mijn enthousiasme, kennis van de markt, kennis op gebied van talentontwikkeling en bovenal mijn zeer grote netwerk delen om samen de doelstellingen te bereiken die benodigd zijn om het inkoopvakgebied verder te vernieuwen en nieuw (inkoop)talent enthousiast te maken voor ons vakgebied en de netwerkbijeenkomsten.

Marc Hendricks - Zuid NederlandDick Heukelom (1970) - branche: Publieke sector/ Onderwijs - herkozen

Vanuit ervaring opgedaan in zowel het bedrijfsleven (landelijke aannemerij) als de lokale overheid merk ik dagelijks in mijn werk hoe inkoop wezenlijk bijdraagt aan de doelstellingen van deze organisaties. Door inbreng van mijn werkervaring zorg ik voor vertegenwoordiging van ook deze groep inkopers in de ledenraad. Dat doe ik graag en met veel plezier. Vanuit betrokkenheid bij de Nevi blijf ik graag de leden vertegenwoordigen in de ledenraad en stel mezelf opnieuw verkiesbaar voor de komende periode.

In de huidige turbulente maatschappij is het belangrijk dat Nevi de juiste koers blijft varen en daarbij blijft bijdragen aan het inkoopvak.


Dick HeukelomRob Verhagen (1969) branche: industrie/energie - Nieuw in de ledenraad

Na een aantal jaar geleden een opleiding te hebben genoten (PLP-program) lijkt het me goed om ook voor Nevi wat terug te doen. De Nevi kan een grote bijdrage aan de verdere ontwikkeling van het inkoopvak binnen Nederland leveren en het lijkt me interessant om hierin te participeren met mijn ervaring en perspectief vanuit de Industrie.Rob van Unnik (1982) branche: publieke sector/ onderwijs - nieuw in de ledenraad

Ik stel me kandidaat om op basis van mijn ervaring een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van Nevi en op strategische niveau mee te denken over de rol van de vereniging voor haar leden. Tegelijkertijd maak ik graag gebruik van de mogelijkheden die deze functie biedt om samen met vakgenoten nieuwe kennis en ervaringen op te doen.

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen