Nevi
0
Bestuur en ledenraad

Ledenafgevaardigden Noordwest-Nederland

Maak kennis met de ledenafgevaardigden van community Noordwest-Nederland. Zij zullen samen met 23 anderen, de leden van Nevi voor 3 jaar vertegenwoordigen in de Ledenraad van Nevi. 

Ze stellen zich graag aan je voor. Lees waarom zij in de ledenraad zitten en wat zij belangrijk vinden.

Ageeth Vieveen (1962) branche: overig - herkozen

De afgelopen 4 jaar heb ik, als lid en ledenraadslid, NEVI als een
innovatieve organisatie op inkoopgebied leren kennen. NEVI biedt de
mogelijkheid om te sparren met collega inkopers/sters, om informatie te delen, om interessante en praktijkgerichte studies te volgen en om een netwerk op te bouwen op inkoopgebied. Kortom: een actieve organisatie waar ik graag als lid, maar ook als ledenraadslid aan verbonden blijf!

Ageeth VieveenBen Scharrenberg (1964) branche: industrie/ energie - herkozen

Afgelopen raadsperiode ingezet om de vernieuwing Nevi Next en Nevi organisatie vorm en inhoud te geven. Ben graag vanuit de industrie de komende periode betrokken om de vernieuwing verder inhoud te geven en er voor te zorgen dat de industrie zich ook kan herkennen en waarde heeft aan de kernactiviteiten van Nevi Next. Corona crisis heeft grote invloed gehad op de financiën van Nevi. Herijking van de financiën, beleggingen en strategische investeringen versterken Nevi Next zodat Nevi sterker uit de crisis komt.  Nevi bestaat in 2021 65 jaar. Laten wij er een groot feest van maken met ons allen.

Ben ScharrenbergAnne Wietske de Louw (1986) branche: publieke sector/onderwijs - nieuw in de ledenraad

Totdat ik moeder werd van een tweeling heb ik me als vice voorzitter en secretaris van Nevi kring Noordwest ongeveer 5 jaar met heel veel plezier ingezet om netwerkbijeenkomsten te organiseren voor inkoopprofessionals. Nu mijn leven weer een beetje op orde is wil ik mij weer inspannen voor de vereniging Nevi en haar leden. Ook om weer actief bezig te zijn met vakgenoten om ons fantastische vakgebied steviger te positioneren.

Anne wietske de louwMarco vd Spek - Stikkelorum (1970) branche: publieke sector/onderwijs - herkozen

Sinds 2018 ben ik gekozen als lid van de ledenraad, waar ik sinds mei 2019 de voorzitter van mag zijn. Een rol die ik met veel plezier en trots namens u allen mag vervullen. Ik stel mij van dan ook harte herkiesbaar om als afgevaardigde de ontwikkeling en continuïteit van onze mooie vereniging verder vorm te geven. Het is naar mijn mening van groot belang om zowel vanuit een toetsende rol als in gezamenlijkheid met bestuur en directie de koers te houden en wil als lid graag mijn steentje hieraan bijdragen. 
Willem van Schaik (1962) branche: industrie/energie - herkozen

Ik heb er nu 3 jaar opzitten in de Nevi ledenraad, waarin ik naast de 2-jaarlijkse vergadering mijn steentje bij heb mogen dragen in de commissie Governance, die een stap heeft mogen maken voor Nevi-Next. Omdat ik vind dat je niet vastgeroest moet zitten aan het pluche, is mijn mening dat je niet automatisch mag blijven zitten na 3 jaar, maar dat zittende leden ook herkozen moeten worden.Marco van der Heijden (1967) branche: industrie/energie - nieuw in de ledenraad

Bijzondere tijden vragen speciale aandacht, ook voor inkoopprofessionals ... en zeker nu is de tijd om daar iets aan te doen. Met 25+ jaar inkoop(management)ervaring wil ik mijn bijdrage leveren aan de ontwikkelingen die dat vraagt binnen ons vakgebied. Natuurlijk met kennis (Nevi-3 en MBA) en ervaring vanuit de diverse sectoren waar ik heb gewerkt, o.a. industrie, (semi-)overheid, MKB, zorg & cultuur, maar meer nog door de verbinding te leggen met de leden, de Nevi en ons werkveld. Met een focus op innovatie door een actief netwerk, persoonlijk contact en een drive voor verbetering. Ik heb er zin in!


Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren