0

Filters

Thema

Sector

Opleiding

Contract- en leveranciersmanagement

Ben je contract- en leveranciersmanager en zoek je actuele kennis, effectieve vaardigheden en praktische tools? Dan is onze opleiding Contract- en leveranciersmanagement iets voor jou.

 
Opleiding

Kopstudies Contract- en Leveranciersmanagement

Wil je je verder verdiepen in dit vakgebied? De Kopstudies Contract- en leveranciersmanagement van Nevi zijn hét vervolg op de opleiding Contract- en leveranciersmanagement.

 
Opleiding

Leergang Inkopen in de Industrie en FMCG

Een ‘deep dive’ in end-2-end procurement binnen de maakindustrie & FMCG. Ontdek hoe je de ketenperformance kunt verbeteren en leer hoe je met een regisserende houding zelf het verschil maakt.

 
Opleiding

Medewerker inkoop en logistiek

Heb je een operationele of ondersteunende inkooprol en wil je jouw inkoopkennis en vaardigheden snel verbreden? Dan is Medewerker Inkoop en Logistiek (MIL) dé praktische Nevi-opleiding voor jou!

 
Opleiding

Nevi 1 Privaat (gestart voor 1-1-2020)

Ben jij een inkoper die zijn inkoopkennis en inkoopvaardigheden wil vergroten en zich verder wil ontwikkelen? Dan is de opleiding Nevi 1 Privaat dé diepte-investering in jouw toekomst!

 
Opleiding

Nevi 1 Privaat (start opleiding vanaf 1-01-2020)

Ben jij een inkoopprofessional in het bedrijfsleven en wil je een stevig fundament onder je carrière leggen? Of ben je een inkoper die zijn inkoopkennis en inkoopvaardigheden wil vergroten en zich verder wil ontwikkelen? Dan is deze opleiding echt iets voor jou.

 
Opleiding

Nevi 1 Publiek (gestart voor 1-01-2020)

Ben jij een inkoper die zijn inkoopkennis en inkoopvaardigheden wil vergroten en zich verder wil ontwikkelen? Dan is de opleiding Nevi 1 dé diepte-investering in jouw toekomst!

 
Opleiding

Nevi 1 Publiek (start opleiding vanaf 1-01-2020)

Ben jij een inkoper in de (semi)publieke sector en wil je een basis leggen voor rechtmatig en doelmatig inkopen en aanbesteden? Dan is de opleiding Nevi 1 Publiek iets voor jou.

 
Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren