0

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over inkoop en procurement.

Nieuws

Kijk onze webinars terug wanneer het jou uitkomt

Even geen tijd gehad voor de online webinars? Geen stress! Nevi heeft negen webinars opgenomen die jij kan terug kijken wanneer het jou uitkomt.

 
Nieuws

"Meer ‘dwang en drang’ nodig bij beleid circulaire economie"

Een kennisconsortium onderzoekt in een Integrale Circulaire Economie Rapportage (ICER) iedere twee jaar hoe het staat met de transitie naar 100% circulaire economie in 2050. En laat bij het aanbieden van het eerste rapport aan demissionair minister Van Veldhoven een kritisch geluid horen.

 
Nieuws

Reinier de Graaf ziekenhuis gaat restwarmte leveren aan nieuwe woonwijk

Het ziekenhuis beschikt over een warmte-koudeopslagsysteem dat jaarlijks meer warmte opslaat dan het ziekenhuis nodig heeft. Die extra warmte wordt per 2022 geleverd aan 351 woningen van het nieuwbouwproject Bethelpark

 
Nieuws

EU-actieplan mensenrechten in mondiale supply chains

De Europese Raad roept de lidstaten en de Economische Commissie (EC) op de mensenrechten in mondiale toeleveringsketens en fatsoenlijk werk wereldwijd te promoten.

 
Nieuws

Nederland gaat deel kritische voorraden EU beheren

Nederland gaat een deel van de voorraden beheren die de Europese Commissie aanlegt om een nieuwe epidemie aan te kunnen.

 
Nieuws

Kosten Britse auto-industrie omhoog

De Britse auto-industrie waarschuwt voor extra kosten voor de sector, ondanks het handelsakkoord dat met de Europese Unie is gesloten.

 
Nieuws

De inkoopwetenschap is er ook voor jou!

Al vele jaren investeert Nevi in wetenschappelijk onderzoek. En dat doen we niet voor niks: de resultaten worden verwerkt tot praktisch toepasbaar lesmateriaal, artikelen en whitepapers.

 
Nieuws

Grondstofprijzen nemen toe

Grondstofprijzen stegen sterk in december; prijzen van chemicaliën, energie en zowel ferro als non-ferro metalen kenden een sterkere opleving. Dat stelt IHS Markit in een maandelijks rapport

 
Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren