0

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over inkoop en procurement.

Nieuws09 maart 2021

Hoe gaat Nevi om met de ontwikkelingen rond het coronavirus?

*Update 1 juni 2021* Zaterdag 5 juni gaat stap drie van het openingsplan in werking. De meeste trainingslocaties gaan onder voorwaarden weer open. Uit onze recente deelnemerspeiling blijkt dat het merendeel van de deelnemers zich veilig genoeg voelt om weer klassikale lessen op locatie te volgen, Vanaf 9 juni gaan daarom alle reguliere (klassikale) Nevi opleidingen en trainingen weer op locatie plaatsvinden. Uiteraard met inachtneming van de geldende basisregels opgesteld door de overheid.

 
Nieuws08 maart 2021

Duurzaam inkopen? Daarvoor betrek je de hele organisatie én de keten

Hoe inspireer je 600 inkopers, managers en MVO-coördinatoren om hun zorgorganisatie verder te verduurzamen? Het congres Duurzaam inkopen in de zorg van 4 maart 2021 blijkt daar een goed middel voor

 
Nieuws05 maart 2021

Gedwongen prijsverlaging medicijnen

Geneesmiddelenfabrikant Aspen Pharma moet de prijzen van zes kankermedicijnen in de EU met gemiddeld 73 procent verlagen.

 
Nieuws03 maart 2021

Politiek Den Haag maakt zich niet druk om 70 miljard

Wat hebben politieke partijen in hun verkiezingsprogramma's opgenomen over inkoop? Nevi duikt in de partijprogramma's.

 
Nieuws01 maart 2021

Groei zet door, recordverlenging levertijden – NEVI PMI® februari 59.6

De NEVI PMI® van februari was 59.6, het hoogste niveau sinds september 2018. Daarmee zette het herstel in de industrie sterk door. De levertijden lieten echter de grootste verlenging zien sinds december 2017.

 
Nieuws01 maart 2021

Snelle groei in de industrie veroorzaakt tekorten

De Nevi Inkoopmanagersindex voor de Nederlandse industrie steeg in februari verder naar 59,6, wat duidt op aanhoudend snelle groei.

 
Nieuws19 februari 2021

Wetsvoorstel Aanbestedingswet voor betere rechtspositie ondernemers

Om de rechtsbescherming van ondernemers bij aanbesteden aan te vullen en te verbeteren, heeft staatssecretaris Keijzer van Economische Zaken en Klimaat diverse maatregelen aangekondigd.

 
Nieuws16 februari 2021

Transport werd in januari 19% duurder

Transportbedrijven hadden te maken met een tekort aan containeraanvoer als gevolg van COVID-19 beperkingen en stijgende exportvraag. Dat blijkt uit de maandelijkse Price and Supply Monitor van IHS Markit.

 
Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren